Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam je igrac poput njega bili bi 40% jaci. Njegovim odlaskom mi smo izgubili kreatora igre i jos uvijek ga nemamo . I Pjanicu bi bilo mnogo lakse igrati da je on tu , bio bi mnogo opasniji .
@sarajlija76 Sotji da smo slabiji bez Misketa. Imamo mi kreatore samo treba Mesha da ih pronadje. Duljevic, Susic i Medunjanin su kandidati, ali kad ljude ne stavljas u tim, ne znas ni kako bi igrali u reprezentaciji. Mada protiv Belgije nam treba vise trkaca nego kreativaca.
Trebace da trce i da se bore kao lavovi svih 90 minuta i da imaju dosta srece. Nadajmo se da ce se Belgija opustiti. Ako ima neka slaba tacka, treba ih hvatati na brzinu. Izvesti slobodni udarac ili aut kad to ne ocekuju. Vertonghen i Alderweireld su tako par puta kad su igrali za Ajax primili golove, a i u Briselu kad smo ih uzeli 4:2, tako smo ako se ne varam im dali bar jedan gol. Mesha ne treba da slusa nicije savjete i treba da sastavi tim onako kako on misli da treba.
0-3 za belgiju
Skromni gospodin Miske otkako se povukao mi nemamo igre,covjek bi s 40 bolje organizovao igru od ovih uhljupa sto trenutno igraju.
Možda je i do Baždarevića.
100% pobijeđujemo ako Bog da :))
Nju bih stalno gledao u... OČI! https://www.youtube.com/watch?v=mxodeAVtfQM&t=
@KSAhunterr Ma sva je u sisama. ;)
To važi za one koji imaju obraz