Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ozbiljni ljudi rade u ovom Zelji. tek kada dogovore, organizuju press konferenciju.
ja cuo da nema ni na vembliju lopata... sve na struju rodjak
@RooseBoIton Zato uvijek kitare nalupamo po usima.... Crknite dusmani
Ja , kao gradonačelnik , želim iskreno da se zahvalim našem bivšem reprezentativcu Zvjezdanu Misimoviću na izgradnji travnjaka.
Sve je to lijepo, ali ako ne urade novu, vrhunski drenažu to će biti bacanje pare. Ne vidim da neko spominje drenažu. Prve padavine i ode teren u mp3.
Rade kompletnu rekonstrukciju, najmoderniju drenažu sa grijačima, piše na zvaničnoj stranici kluba, Misimović mo da to nije pomenuo.
eeeee to je najpotrebnije...da se milioncoc spiska
Naslov je mrak! A komentar....hahahahaha hahahahaha
Rang Wembleya... Wow... jedva čekam toliko mjesta za navijače, takvu infrastrukturu oko stadiona... san snova se ostvaruje... Jupiiii...
Naklon upravi do poda. 💙
Dok dom se strpljivo gradi, ti rivalima fudbal zgadi!
odakle novinaru pravo da nazove Grbavici “dolina cupova”? pa jarane, nisi u kafani s rajom!
HAHHAHAHAHHAHA, prvi april je tek za 3 dana
ZELJO MI TE VOLIMO!
Grbavica golubarnik
iskreno, kada sam načuo da če posao dobiti firma sa Balkana sumnjao sam u kvalitet ali kada sam vidio kakav je teren Ludogoreca neko večer kada je repka igrala pod onakvim minusima 90minuta, uvjeren sam 100% da če i naša Grbavica konačno imati pravi fudbalski profesionalni teren a ne ovaj sadašnji "omladinskih radnih brigada" i zato jedva čekam juli i da vidim naše momke kako igraju .... Žeeeeeeeeeeeeeeljoooooooooooo
Opet je bilo suza!!! Te grad, kanton, nogometni savez...
Da kad si veliki klub svi te postuju a kad si mali....ostajes mali
aBd
druga faza , ali kad ?
HZ na haparatima