Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOJ JESU OVI ČETNICI JADNI I BIJEDNI.... ;-) VISE NA PORTALU SARAJEVO-X I PRATE SVAKI MIG BOSANSKOHERCEGOVAČKIH ZMAJEVA ;-) HEJ, ČUO SAM DA JE ONAJ ROM ŠTO SE PRAVI DA JE SRBIJANAC (ONAJ PANTELIĆ) SKORO PA OKRZNUO STATIVU U PROŠLOJ TEKMI AJAXA... ;-) :-D NE BRINITE BA ČETNICI, DAĆE I CIGO PANTELIĆ GOL.... KAD BUDU IGRALI PROTIV \"PJETLIĆA\" FK. VRATNIKA, IAKO ĆE IZGUBIT\' 4:1, PANTELIJA ĆE BITI JEDINA SVIJETLA TAČKA AJAXA ;-) BUUUUUU HA HA HA HA HA HA HA HA!!! :-D :-D
Tako,tako,bravo majstori. Sljedeci je LIsabon,jer MI TO MOZEMO!
svaka cast djecaci, nemam rijeci!!!
ja volim čvarke, svinjski špek, a pogotovo onu hrskavu koricu s sa svinje, kad je okrenem na ražnju. mmmljaac. i džeku sam tome naučio. džeki jede ko lud, sreća što je masno, pa se džeki ne može udaviti.
Bravo Miske i Džeko bosanski dijamanti!!! :) A vi dušmani pocrkajte ;)
Izvjestaj kompletni sa utakmice ! http://www.bundesliga-vi jesti.com/vijesti/287-beikta -wolfsburg-03-misimovic-i-de ko-strijelci-video-.html jeli moze link snimke,reportaze ako je vec ima? tnx
a od srba napravili kopilad
Sta im Bosanci rade u PM !!
Sta reci SJAJITE SE NASI DIJAMANTI U INAT DUSMANIMA....
Izvjestaj kompletni sa utakmice ! http://www.bundesliga-vijesti.com/vijesti/287-beikta-wolfsburg-03-misimovic-i-deko-strijelci-video-.html To dijamantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii idemo u portugal ! ako bog da !
@derim Sta nas boli kara sto ste se vi tukli medjusobno ko ce vise da tlaci raju. To su sve basibozuci. Posere.m ti se na nacionalnog heroja
Ma bravo momci, svaka cast !
@ meme i ovo morate shvatiti da mi i prije turaka nismo bili isti. morate shvatiti da smo uvijek samo bili Bogumili , pa tako i sada Bogu(Allah na arapskom) mili -dragi!
J....... Portugalu mater.. oGLEDNI PRIMJER DOBRO ODGOJENE, KULTURNE, DUHOVITE I TOLERANTNE GRADSKE RAJE.
Jedino krme kojeg nesto jede,si ti! Svaka cast nasim reprezentativcima,aBd ovaj scenario ce da se ponovi u oba susreta sa Portugalom :)