Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papeta ko trenera , Faruka ko sportskog dobitna kombinacija.
Pape nikad pohvalne riječi nije rekao za klub,kamo li nogom na utakmicu kročio.Faruk demagog bjelosvjetski. Ismire,kafa i bježi od njih.
Boli njih za sve, oni su u Parizu i to na kafi! mogu li i ja????
Zaradi sebi pa idi
Zaradili ljudi posteno gdje je problem?
Raja je u Sarajevu a ne u Parizu.
Bosnu je najbolje voljeti i gledati iz dijaspore...
Papetu šuškavac najbolje stoji
Kad vidim kakav odnos prema svojim veteranima i legendama imaju svjetdki timovi od NBA lige do Euro nogometni velikana...odnos BiH sportske javnosti i FK Sarajeva do ponajboljeg ex YU fudbalere svih vremena Safeta Sušića-Papeta je tako mizeran i zalostan. Bosancima i Hercegovcima treba da je primjer nas nedavno preminuli genije Ivica Osim i koji respek je dobio u svjetskoj javnosti.
ni jedan Sarajlija 😂😂😂😂
Sa takim Fudbalerima je cast popiti kahvu u Parisu!? Oni su Sir
Pape placa.
Otkud oni u Parizu, sta ce tamo ? Uce Francuski?
Fali vam najveca legenda kako sam kaze ...Turkovic ...smradina
Divi Papeta što je pripremio siću da plati kafu 😂
sušić prisvojio bakšiš
A jesu se izeglenisali
Niti jedna posljeratna uprava nikada se nije sjetila jednog Papeta ! Nikada nije bio pozvan na bilo koju manifestaciju kluba! Njegova slika visi u klubu i to je to. Sam čovjek je bio rakao da nikog godinama iz kluba ne peoznaje i da su to neki novi likovi...Mirvić je prvi gazda koji se brine da se to promjeni- kakav god da je Pape, on je Sarajevo i naša legenda
Ne brukaj se. Kad se taj isti Pape sjetio Sarajeva? Nikad. Nema potrebe baliti za njim, odličan igrač, kao čovjek ništa posebno.
Ako Mirvic,GOSPODIN MIRVIC ne vrati klub na pravi kolosijek nece niko....Raja podrzimo ga,definitivno se covjek trudi..To sto su lopovi prije vodili klub a sto su na terenu manekenki to je druga stvar.Covjek Zivi Sarajevo
Jedva cekaju da sa Champs Elysees zamjene Kosevom.