Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuplja i zamazivanje očiju. Nego šta ćemo za Zvjezdom 09 iz Brgula ? Brgule su selo kod Vareša iz kojeg je Stanišić
Bla bla bla jakismo ali na rijecima a djela i rezultati e pa to sad ovaj vidi moramo se ujedinit i tako to
Daj pustite covjeka.Znam Mirvica,zivi 00-24h za Sarajevo.Dok nije bio u klubu isto je bilo.Jednostavno ne ide sad a i da ide liga je takva da se zna ko kad osvaja.Ove sezone Zrinjski je opet najbolja ekipa ali mora se skloniti Borcu i to je to.
Ovaj lik je za Monty Pythona majke mi...
Ja, i? Šta će biti kad se probudiš? Ljudino poštujemo tvoj entuzijazam vezano za sport ali za sve ove godine nisi napravio nikakav rezultat. Očigledno je da to što si do sada radio i nije baš uspješno.
Bolje da nisi nikad ni dosao, patiöi bi se ko zeljkan nas ali bi bilo bolje 10 puta. Samo si dosao da operes novac . Fuj
sarajevo svijetla tacka bh fudbala. pa pokrij se jorganom prosle sezone zelju rusili iznutra i sa vana i zavrsio je ispred vas sa 30 puta manjim budzetom . ove sezone sarajevo ima ubjdljivo najveci budzet i opet su 4 . klub koji stagnira losim vodstvom a i sta ima vise ocekivati od drzavne tvorevine nema pravih emocija .
To Mirvicu Bravo !!
Ma brate gradi,nekad ce djeca igrati fudbal kako treba
Cim Sarajevu ne ide, Mirvic skrece paznju i pricu na druge stvari.
Buraz, koliko poznaješ fudbal vidimo zadnjih par godina. Za direktora postavljaš ženu koja veze sa pameću nema, a navija ti za gradskog rivala. Dovodiš neznalice. Okružen si debilima. Drugim riječima, Sarajevu je bolje išlo bez tebe. Povuci se. Pojačaj klub koji navodno voliš.
Nasa hrasnicka influenserica.
kažu mirvic otvorio profil na tik toku......huda company mu gifter i investitor
Bucko maze jazavicarima oci kao nama Tanovic nabijem ga na k...c
ti ćeš u muriji završiti
ovo ce biti Proglasen Najruzniji stadijon na Svijetu n!
ako ce se izvrsiti rekonstrukcija ko na prezentaciji ko Boga vas Molimo da je ne radite ! ovo vise lici na stadijone u sjevernoj koreji ili da su se dijeca igrala u Mincraftu !