Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro je izgubio od Berbatova a Bugarsku je -rasturio kao -Bugarsku skupstinu. Ima li ijedan trener da je -nabrzaka sarmirao toliko ljutih navijaca. Ciro je -trener trenera! Ono sto imamo Ciro ce posloziti na najbolji nacin, a to sto imamo ili nemamo nije -do njega. Treba mu dati punu podrsku bez obzira na rezultate, jer ako ga podrzimo u porazu vratit ce nam pobjedom, inace ne bi bio Ciro.
ovo je preuzeto sa foruma vecernji.hr...
Ljudi, pocela je naplata duga balijama-turcima Poslije onog navijanja balija za tursku nas nekoliko smo odlucili da nesto poduzmemo. Napravili smo neformalnu udrugu i trudicemo se da balilje koji dolaze kod nas more, kao baustelci a i oni kao turisti (mada njih je puno manje jer je to sirotinja i takvi nam ne trebaju), trudicemo se da dobiju sto vise jela, pica u koja cemo pljuvati, pisati i sl. Za sada nam u Dubrovniku dobro ide, a najljepse je kad ih pitamo kako vam se svijelo jelo a oni kazu “da je bilo bolje ne bi bilo dobro” hahaah. Dobili smo sms-ove iz Makarske kazu da im i tamo ide super i da se super zabavljaju, neki cak u jelo stavljaju i komadice svinjskog go.na. Inace su nam ovi iz Makarske dali sjajnu ideju, iako se balije odmah prepoznaju, da bi bili sigurni mozete ih u restoranima pitati na neki suptilan nacin za ime, ili ako su djeca sa njima onda kazete joj sto je ljep, kako se zove. Bravo Makarska, genijalni ste hahahahh. Sal Zaista zalosno...fuj...jadno...a kada kataolici iz BiH navijaju za Hr...jadni su...no comment! Neka se znasta misle o nama...pa razmislite kome idete.
Dado nece niko tamo objedit od nas, nego sami taj bosanski narod jel je to nasa territorija(i pa gledas, mi zapovjedamo skoro sve industrije u bih kad smo vlasnici) Vi ste ne zahvalne ne lojalne deriste, sto smo trebali pustit sami u ratu da vidimo kako vas svrbe kolju!
Neka pokupi jos i on sto je ostalo u savezu jer je vec na tabutu,i drugi su njegovi kupili po Bosni.....
ma sta ciru boli k...C za bih odradice ove kfalifikacije uzeti kintuu i bjezi u Hrvatskuu a on ce se prislonit onima iz saveza za paree i nece nista bit bolje samo trebaju da igraju na praznom stadionu dok se zavez ne promjeni ne trener
koji je šarlatan i debelokožac taj Ćiro Blažević sad će još i musliman postat. taj bi da trenira Indijce rekao da ima Indijske krvi i da su mu otac i mater bili hindusi \"...u glavi ti fosna, u srcu ti Bosna...\"
Ovom torcidasu, suti majke ti ti ne pricaj o fudbalu pao vam hajduk kurcu za usi nije li vam balija naj vece pojacanje ove sezone (Ibricic), sad vas i kasteli razvaljuju ko papucu.
sad ce ciro slozit hrvatsku #2 sa svima koji u HR nemaju ili nece imat mjesta.
Ćiro je bio izbornik hrvatske do 99 a ne do 2004. i sa iranom se nije plasirao na svjetsko.
Take money and run. ĆIRO PEDERU
ljudi stovam je niko vam nepase bio je kodro otjerase ga pa ostali treneri zasto svadje mjesate politiku i nacionalnost dokle mislite tako. ciro je najuspjesniiji trener koji je bio u izboru i ako bog da da uspije i okupi igrace pa se plasiraju vec jednom a ne vako bosna i hercegovina navija za druge zemlje i opet se svadjaju. ta mrznja i nacionalnost je odvratila nekoliko nogometasa od reprezentacija.
Svaki Bosanac ima da igra za Bosnu sada kada sam ja sef! Ako treba naturalizirat\'cemo kojega Brazilca i Argentinca kao Hrvatska.Imamo tesku grupu,evropske sampione cemo iznenaditi,onda nam je dosta cak i remi sa Turskom,a kada Belgijanci vide sto smo ovima uradili odsjec ce im se noge od straha i eto Bosne u Africi! Ne vracam se u Bosnu sramotit,dolazim napravit cudo,nema jacih igraca od bosanskih pogledajte Ibrahimovica! I on ima da igra za BiH,nama fali samo dobra organizacija!
O CIRI Bez dvojbe je Ciro covjek na svom mjestu i svaki normalan Bosanac mu treba pruziti podrsku.Trenutno ne treba obracati paznju na to sto se \"savez izvukao\" jer se svako djelo cijeni po nijetu odnosno namjeri.Dakle,namjera tih debila iz saveza je sacuvati fotelju i amortizirati nezadovoljstvo javnosti i oni za to koriste Ciru ALI Cirina namjera je cista,krunisati svoju karijeru u svojoj domovini.I on stvarno zeli pomoci.Ciro je i dobar Hrvat i dobar gradjanin BiH.I uvijek na pravom mjestu.Do nas je hocemo li uspjeti razdvojiti dobro od loseg i sada izvrsiti pritisak na lose,da se sklone Ciri sa puta.DAKLE,Oni iz \"saveza\" misle da su zamazali oci a ovi pametni ce znati da je Ciro mac sa dvije ostrice.Ako pomognemo Ciri na pravi nacin,rijesit cemo i sa \"savezom\".A oni iz \"saveza\"ce uskoro vjerojatno htjeti otjerati i Ciru,kad osjete da je Ciro dvosjekli mac.Do tad je sve u nasim rukama.Da im podapinjemo podrzavajuci Ciru.Ciro je sad u \"savezu\" kao Radovan Karadzic prije rata u Bosni.Trojanski Konj!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPRIJED CIRO!
Koliko kompleksasa i koliko komplexa(vise-nize vrijednosti,inferiornosti,dezorijentacionih i.t.d.).....Hajdemo pojasniti neke: 1.Komplex \"navijati za Tursku\" Ako se radi o osobi koja sebe nacionalno osjeca Bosancem(Bosnjak je samo politicki izraz rijeci Bosanac vezan za vrijeme i okolnosti),onda je navijanje za Tursku sasvim prirodno jer najveci broj Bosanaca ne zivi u BiH vec u Turskoj(sigurno vise od 7 miliona Bosanaca) i nacionalni identitet Bosanca nije vezan za teritoriju danasnje drzave BiH vec za teritoriju Bosanskog Elajeta Otomanskog Carstva i taj dio povijesti je odlucujuci za identitet Bosanske nacije.Dakle,ne samo srednjovjekovna Bosna vec i Bosanski Elajet i Bosna pokrajina u Austrougarskoj i Bosna republika SFRJ i BiH nezavisna drzava.Dakle,teritorija od Sinja i Drnisa (RH) preko Novog Pazara(SRB) do pred Skoplje(RM) je opseg teritorija Bosanske nacije a u novije vrijeme i Turska(zadnjih 200 godina) kao dom najveceg broja Bosanaca.Svakog normalnog Bosanca ne treba zanimati sta o tome misle Kinezi,Srbi i Hrvati vec ga trebaju zanimati svoji ljudi.Bosanci.Kome smeta to sto Bosanci navijaju za Tursku,nek se objesi. Prvo Senad Pecanin. 2.Kompleks Hrvata i Srba(posebno iz BiH) \"za koga Bosanci navijaju\" je primjer \"vidjeti trun u tudjem oku a ne vidjeti balvan u svom\".Dakle,vi Hrvati,sto se nas Bosanaca tice,slobodno navijajte za Njemacku,vi Srbi za Rusiju.Ili za kog vec hocete.Jedno je kad navijate a drugo je kad balvanom zakrcite puteve.Navijajte slobodno a puteve nemojte zakrcivat balvanima.\"More Marko,ne ori drumova\"