Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjetim ti se familije Mirko .!.
nije on kriv što željo nezna igrati pa vas široki pokara
sve najbolje
Rođen u BiH, kroz djetinjstvo imao je svu podršku države (koja i nije neka, ali je jedina) kao i ostala djeca u BiH, ponikao i prodao se u klubu iz BiH, u BiH mladim selekcijama dobijao priliku da se dokaže, N/FS BiH finansirao klub koji je njega finansirao, i onda papak čim pređe u Dinamo ode i za Hrvatsku da igra. E ovakvi meni smetaju, ne smetaju meni momci kojima je Hrvatska, Austrija, Švedska ili neka druga zemlja dala sve i za nju igraju a iz BiH su, nego ovi nezahvalni stvorovi. Ja mu samo mogu poželiti da nogu slomi na prvom treningu.
Kakve to veze ima... kad sam prošao tim krajevima praktički ima više HR zastava nego BiH, a uz to se vjerojatno osjeća i izjašnjava kao Hrvat. Ako se tako osjeća onda je to jedina reprezentacija za koju može da igra srcem. Igranje za reprezentaciju za koju te ne vuče srce je isto šta i upis na fakultet koji te ne zanima. Tako da je logična njegova odluka i treba ga poduprijeti. I nikad ne poželi zlo drugome ako ne želiš da se to tebi desi.
budi realan igraci poput misketa, ibisevica, salihovica, pjanica, medunjanina, kolasinca, mujdze, lulica, hajrovica, besica, begovica, bicakcica, susica, fejzica, su napravili prve nogometne korake u drugim zemljama i igrali su za mlade reprezentacije i sada igraju za BiH. ne znam sto oko toga dizemo hampu neka svako igra gdje misli da mu je bolje. a uostalom ne znam da li si ikada trenirao u BiH nogomet. ja jesam i vjeruj da nisam nikada dobio nista od kluba niti drzave cak sam treninge opremu i putovanja placao. a bilo je mnogo talentovanijih nogometasa tako da ne mozes reci da je drzava BiH puno nesto ulozila od njega. mozda je klub ali i siroki ce dobiti vjerujem koju marku od transfera.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
fantastičan igrač sam je pokarao želju
siroki brijeg= filijala Dinama.... -
osvojit ces ti rinaka moju,prodana duso...mrš i ne vracaj se pedercino.
što je prodana duša čovjek hrvat igra za hrvatsku šta je čudno
Svaka čast momčino bježi odavle.
to bi ti da što manje Hrvata bude u Bosni?
Gdje je sad onaj glupan lik5, ili moj drug Ante - da nam objasne, kako sada Hrvatska ima pravo zvati ovog momka u svoju reprezentaciju, a Bosna i Hercegovina nije mogla Alena Halilovica... Onaj imbecil lik5 je inace govorio neke nebuloze u smislu odrastao u Hrvatskoj, Hrvatska mu sve dala i sl. Evo sada identicne situacije. Koji je sada izgovor ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko mu ga jebe mater.
Zalosnog portala, treba bojkotovati ovaj portal, ocigledno je da forsiraju Hrvatske igrace..
Nikad to neću shvatiti... Vidiš da je neka tebi nepoznata osoba potpisala ugovor sa Dinamom i prvo što kontaš je da je osoba hrvat, ovaj ispod kikser ti veli na to kako ne bi smio da se vrijeđaš jer ipak je i iranac bio... Da vas pitam kakve veze sve to ima... Sa yebenim životom?
"Hrvatske" se pišu malim slovom.