Nogomet
0

Mirko Marić potpisao za Dinamo Zagreb

Piše: D. B.
Mirko Marić sa Zoranom Mamićem
Mirko Marić sa Zoranom Mamićem
Bh. nogometaš i član Širokog Brijega, Mirko Marić, potpisao je ugovor sa zagrebačkim Dinamom.
Mirko Marić sa Zoranom Mamićem
Mirko Marić sa Zoranom Mamićem

Devetnaestogodišnji Marić je ponikao u Širokom Brijegu, a ove sezone je postigao nekoliko važnih golova za Širokobriježane. Njegov napredak su pomno pratili zvaničnici zagrebačkog Dinama, a koliko su zadovoljni najbolje pokazuje potpisani sedmogodišnji ugovor s mladim napadačem.

Marić je nastupao za mlađe selekcije reprezentacije BiH, upisao je 16 nastupa, a postigao je dva pogotka. S obzirom da ima i hrvatsko državljanstvo, uslijedio je poziv u U19 reprezentaciju Hrvatske, koji je Marić i prihvatio.

Mladi nogometaš će do kraja sezone igrati za Široki Brijeg, nakon čega će se pridružiti novim saigračima u Dinamu, čiji je član i bh. nogometaš i bivši igrač Sarajeva Said Husejinović.

" Dinamo me prati oddavno i zadovoljio sam standarde. Osjećaj je fantastičan, a na meni je sada da još bolje radim i dokažem se Dinamovoj struci. Potpisao sam ugovor na sedam godina, ali prije odlaska na ljeto u Dinamo, želim osvojiti barem jedan trofej sa Širokom, a po mogućnosti i duplu krunu", izjavio je Marić za portal Klix.ba.