Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako mu je i babo kad se ovdje zapucalo
@grale I pogledaj sad kako mu babo zivi, a kako mi ovdje zivimo ;)
@grale samo sto dalje od BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pratim danas izjave nekih nasih sportista i stvarno je sramotno i licemjerno kako se odluce da prokomentarisu desavanja samo kad su i oni zahvaceni njima. Godinama zivimo u jadu i bijedi, kad se neki nas sportista digao iznad toga i prozvao sistem i politicare ?
@Patrick.Wilding bravo za komentar👏👏👏
Patriče... Gdje ti živiš druže, fudbaleri su krema i druže se s političarima, na tim druženjima smiju se sitnoj buraniji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa nije ni u Luxemburgu baš sjajna situacija. Otišao čovjek kod familije, kao što bi svako uradio. Ne razumijem ovoloko pljuvanje. Šta će u Izaliji, pa nije doktor.
Nije Jović dobio opomene što je otišao u Srbiju, nego zato što se nije pridržavao samoizolacije.
Ovi fudbaleri se ponasaju kao hodajuca bozanstva. Specijalan test samo za njega iako nema nikakve simptome, kao da test nije potrebniji ovima stvarno ugrozenim. Pa onda privatni avioncic iz jedne drzave u drugu. A ovamo izginuse lekari i naucnici koji zaradjuju hiljadu puta menje od njih. Kuda je zastranio ovaj svet, i treba malo da se resetuje. Nadam se uz sto manje zrtava.
@digi.tal Pa to smo mi od njih napravili. Te Ronaldo, te Mesi, te Nejmar, toliko su precjenjeni svi, a niko ne pita koliku platu rudar ima. Ili neki vrhunski profesor. Ne cijeni se znanje i rad, samo je palamud na cijeni.
Grale , da jeste mu Tata tako kad se ovdje zapucalo al nemoj vjecno gledat samo kako on ima , jer da nije nebi sada predstavljao BIH na svjetskoj fud.sceni i u juve.
Moj drug Meho kad se zakuhalo , ošo iz Podlugova u Ilijas kod svojih , kae tamo nemere ni virus izdurat
Nek ti je bog na pomoći
A ja levat,kont'o on ce u Kalesiju.
valja mu prvo u shator dvike hefte pa onda u kalesiju
može on gdje hoce, e to je veličina, pardon ti si jedan mali miš
Pardon ti si debbil .
i ovakvi igraju za bosnu...
Pobjegulja.Ja bih tebe i ostale tupane nogometase u jedan lanac i ne pustao barem dva tjedna