Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljeli ga ili ne opet je lijepo vidjet da neko nas zaigra za takav klub.
@crnasipka783 Dobro nije ime kluba sve nego titule se broje a prije ce Zeljeznicar osvojit ligu prvaka nego ta Barcelona koja je totalno propala. Nazalost u pogrijesno vrijeme je presao u Barcelonu, mogao je ostatu Juventusu jer ta Barcelona nije nista jaca od Juventusa.
Sad će bošnjo da pljuje po njemu i govori kako će izbjeći baraž kad budem igrali. Dobro on zna da imamo šanse protiv Irske i željet će da pomogne.
@Deutschland Vidis da nece. Sta crnjacis
Svjetsko a nase
Svaka čast.Pravo uspješan.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=09&dd=12&nav_id=1731930
Bolje da su Lendrica doveli neg ovog truhlu
Da nema bosanskih portala nebi se ni znalo da Pjanic sad igra za Barcelona, u Spaniji skoro da ga ni spominju zbog cijele sage oko Messija , Suareza itd. Bar ce tako bez pritiska moc igrati.
Sretno i bericetno Miraleme! Učini nas još više ponosnim!
srkni sta kaskom, nemoj kidisat
Kako su koronom izmanipulisali da ne bi igrao za reprezentaciju!
hoćel bit regres?
Sretno mali Prince
Nešto mi je poblijed
sritno Pjanicu..on i Dzeko su svjetske klase..vidit cete kad odu oni u mirovinu,zalit cete za njima..i ja san zna Mandzukica blatit,al kad ga nema vidin koji su panjevi ga zaminili..ugl, sritno Pjana,samo mi je za sta je dosa nekako u najgorem trenutku u Barcu..bilo bi lipo da je bolja atmosfera u klubu,da ima navijaca..al svakako, dosa je u jedan od najvecih klubova svita
taman tad otprilike 98/99 mi je bayern posta drag klub,kad san od rodaka dobia dres bayerna sa potpisima igraca (naravno ne pravi potpisi), medu njima i od brace..i uvik mi je bia drag igrac..i kasnije kad je u juve otisa..drago mi je da uspia i nakon nogometne karijere..legenda
Sretno nas dobri Pjanke i da te zdravlje posluzi.
Pjanic je Sir Barcelona trebal prije dovesti idemo u nove pobijede👏⚜️
Sretno Pjana !