Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokaz da vico pravi spisak
Kraj Zolotića....
za ovoga je svaki Stoper iz Zrinjskog Nesta
potvrdit cu
Bolje da je zvao nekog djecaka iz PL BiH od 17-18 godina
Zasto nije pozvao Stjepana Radeljića stopera Rijeke koji igra fanrasticno ovu sezonu i vodi Rijeku ka tituli prvaka Hrvatske... Kako god u daleko je boljoj formi od Kovačevića
Kao i uvijek koji menadžer ponudi vise njegov igrac igra
Odma ga u prvi 11 postavi. dovoljno je igro u klubu da moze sam sebi zabit gol....
Hajmo narodeee kupujte karteeee pa kuci razocaraniii akobogda zbog ovakvih rukovodiocaaaa
A Bicakcic?????
Stvarno dno dna,je li mi zovemo u reprezentaciju najbolje što imamo ili škart iz treće razrednednih klubova Evrope koji nemaju sakupljenih ni 15 minuta igre u prvenstvu .SRAMOTA selektore.Zolotić pered ovakvih nema mjesta,fuj sramota. I da se nećemu nadamo,Vi imate suprotne ciljeve od navijača.
Pa mater vam lopovsku
Ista prica kao i ranije kad je forsiran Duljevic koji trenutno vec godinu dana skoro nema klub, a lik imao nikakvu minutazu i statistiku u drugoj njemackoj ligi. Ili kad je forsiran onaj Danilovic i slicni. Savez, selektor, sta reci? Da su mafija malo je reci. Cemu da se nadamo? NIkad bolje nece biti dok neko sve ovo iz korijena ne promjeni.
Ima li Memiševića ili Đumića? Nena, ne zna Savo ni ko su oni.
Dali mu Vico i Miske spisak i rekli od ovih moraš da zoveš.
Pa ne takmiči se u hrkljušu...
Hrvoje Barišić iz Zrinjskog, izmislio poziciju za ovog
Sta jedan Zolotic treba da uradi da dobije poziv u repku ?
Pored Bicakcica koji je u 2. Njemackoj i Zolotica portugalskoj ligi i još igraju redovno. Ocito selektor nije ni gledao, nema kad od pjevanja po kafanama.
Hahahahahahah...pa hebo sebe Savooo..pa ima neki mladić sigurno, al ovaj ima agenta dobrog pa se gura.
Jooooooooooooj Savo, pa zašto ovo? Zar je preči neki menadžer od plasmana na Euro?