Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liči na Felixa Magatha ali samo liči :)
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Jedva cekam da ovaj kosoki opere pare i ode...pa da jedete virsle i moli te torlaka i veldina muharemovica da vam za djaba igraju
@LutrijaBiH-da,da- ostali ste J E B A N I ,hahahahaha ,i sahranjeni 2.11.2014 -DAN MRTVIH
Šta ćeš-"Siromahu kad muha uleti u guzicu zabremedet je," pa tako i ovim Kmeljovcima, ovo ti je primjer jada,i kluba koji je definitivno postao prava "dubioza kolektiv".
Dokazani četnik. Artiljerijac u ratu...
Teško tvojoj curi/supruzi...
"Milomira Odovica poznajem 30.godina u komadu, kako njega tako mu i brata (necu da ga imenujem) te komplet porodicu Odovic ! Milomir Odovic je dio rata proveo u opkoljenom Saraajevu, odakle je 1993, sa porodicom otisao u Vojvodinu, sto se tice brata mu, on je najveci diverzant u VRS.-u, pred kraj 1992. je iz tadasnje stanice milicije na Ilidzi pokupio neko oruzje i na crnjaka ga prodao, kasnije ga je cetnik Brne Gavrilovic trazio da mu licno presudi, pokupio je 30.000 DM i stusio za Austriju, sve te price, bljuvotine i izmisljotine dolaze iz dobro poznate kuhinje. Kao glavni podatak onima koji su se vodili prici oko Milomira Odovica jeste podatak sa srpsko cetnickog portala slavic.net, gdje je spisak vojnih lica VRS u i oko Sarajeva, gdje se pojavljuje ime Momir Odovic koji je bio tenkista !!! i to je poturano kao dokaz, dok se covjek ustvari zove Milomir" Posta sa jednog foruma, i završite više tu priču rekla-kazala i izmišljanja i krojenja istorije kako kome odgovara.
JEST ali odovic je uzeo pare u celiku ,nije ih odbio haha.hahahah ,zeljo puno ti srece zelim sa odovicem ,dajes svog trenera za taj olos.
Moj Odovicu gdje ti je savjest ,tako se ne radi u klubu ako si pod ugovorom kako novine pisu, i ljudi ti sve dali a ti tako napustas brod prvi ,ko kapetan ,a brod relativno stabilan u odnosu na neke druge klubove .Klub koji ima i tradiciju i respekt,e moj odovicu ,vjerovatno iz svega prilozenog vidjet ce drugi kakav si ,pa ce se prema tebi na kraju ponijeti kako si ti prema Celiku ,kako kazu doces i na kraju na metli zavrsit a zna se sta se metlom mete.Sramota je to velika .Zeljo jest tvoj klub ali Zeljo ako je pametan nece te angazovat za trenera .
Lafo rajvosa cetnicki klub, udba, ljupko petrovic ovo ono ahaha....a Odovic vam sef struke u radnoj mu knjizici 4 godine vonik tzv. vojske republike srpske...ahaha frajer sa zlatista ljulj'o po gradu. O jeste bijeda meljovci moji dragi. Pa, sve vam Bog vraca. Pitari nemate stadion :) a sad pravimo kao AC Milan kamp.
Vipla, napaseš mi se muda k'o zeko kelerabe!
Mrš na svoju temu balavče!
Al' prije nego odeš, de se malo sagni kitaru.
ma bolji je odović od memića al zasto na ovaj način ,nahvale memića i onda ga šutnu,neozbiljnost velika,dovedite sponzora kakvog,napravite istok pa očekujte navijače nesposobni ste za bilo šta
Zeljo je dziberska rupcaga!
i netrebas nam
Eee Kmeljovci jadna vam majka. Žao mi je vaših živaca. Do sada ste barem Mlados mogli izdominirati sad je i to upitno....
Vi ni Mlados niste mogli uzet'
Ali smo uzeli vas ko drvosječa nevinu ženu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidio sam maloprije Almira Memića na sudu