Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi klubovi iz nase drzave se trebaju ugledati na Dinamo,ljudi vec godinama posluju u velikom plusu,redovni ucesnici evropskih takmicenja,imaju dobru omladinsku skolu,baziraju se na konkretna pojacanja za koja znaju da ce napraviti prevagu u igri,a ne kao nasi klubovi,sve suprotno od prethodno navedenog,stidite se,imate fantasticne plate za igre kakve pruzate svi.
jest da nasi politicari ne nanjuse pare gdje god mogu, evo savez ti je prvi primjer nemas sta dalje ici
Dobra utakmica steta orsic gospodin trpa i dalje
Bolesniče aka Din.Zg, ti se trebaš ići liječiti. Kome se ti uopće obraćaš s tim svojim primitivnim komentarima koje spamaš više puta kao neki panj koji je jučer otkrio internet. Zagađuješ internet i ovaj portal jer si iskompleksirani luzer. Pobrini se za svoj jadni život i ostavi se onih koji ti se redovito poseru u usta svojim uspjehom.
@DinamoZagreb Ti i takvi neradnici, luzeri, klosari…….mozete Maminju samo popushit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne navijam za Dinamo ali ovo je bila klasika sudijske kradje kod nepostojeceg penala
Treba navijacima zabranit 2 godine da mogu doci na utakmice ko englezima i bili bi oni ko cvjecke.
Odose popisanih gaca.Jel tako zoki.Hahahahaah.Nek mu daju safuna malo izribanog.Hahahah
Kukuruz slabo rodio KRUNIĆU K ---C !!!
Čuj, Milan spriječio snove! Prvo, snovi se ne sprječavaju. Drugo, orebit ćemo ih doma. Treće, Leipzig će i tamo i na Maksimiru dobit po tamburi. I na kraju, protektorat nekome o sportu???
Bravo Dinamo. Cuj Milan sprecio snove Dinama. E jest vam naslov, bilo bi cudo da malo podrzite klubove sa ovih prostora.
Sta je sa ovim navijacima Dinama, prolupali, na putu prema stadionu Milana sve vrijeme u korteu salutirali nacistickim pozdravima
kakvi nacisticki pozdravi na ulicama Milana...dat ce Bog da ne prodjete grupu pavelicevci
Dinamo sa ovakvim navijačima nemoze da bude veliki klub
Kakvo spriječavanje snova u LP. Ima još nekoliko utakmica a dva iz grupe idu dalje.
Previše nepotrebnog respekta od strane Dinama. Ono što Dinamu nedostaje je da odigra 2-3 sezone u nekoj ligi petice, tada bi ovakve tekme dobijao. Ne zaboravite da su iz ovog tima otišli Olmo, Majer, Gavranović, Gvardiol i Jakić (5 reprezentativaca), pa su se opet stvorili vrhunski novi mladi igrači.
Dynamo? 😂