Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yes! nadam se da ce brzo ovamo u chelsea/arsenal. A ovi crvenocrni nek se puse s ovim seljacicem iz nizozemske :b
megacar \"Ko je lud da iskesira pare za ovog levata. \" Novine pisu da za levata megacar Juventus spreman iskesirati 99 mil eura, navodno svidja om se koliko gluposti moza taj momak napisati!!!!! Da Dzeko kao igrac vrijedi nesto govori interesovanje velikih evropskih klubova. U Italiji o njemu pisu sve najbolje...mislim o Dzeki (ne o levatu megacar)
Prodali Kaku i hoce da kupe ovog krepu....aaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj cigana....Galliani krepaj
vidjet ce te kad pocne vedo da igra nece niko vise govoriti o dzeki.
Neka neko kaze da ovo nije moderni vid robovlasnistva? Mame ti ga nabijem Perez i takvima kao sto si ti!
Ko je lud da iskesira pare za ovog levata.
ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavsice karijeru....
A da nije mozda bolje Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Wolf-u? A da nije mozda bolje da on gdje predje? Jel? JESTE DOSAAAAAADNIIIIIIIIAIAIAIAIAIIIIIIIIIIIIUIUIUIUOOIOIOIOIOOOOOOOIA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eto ti moj Dzeko, kad pravish od sebe zvijezdu....
ma bolje dzeku da ostane jos jednu sezonu u wolfsburgu. Kladim se da ce mu vrijednost biti minimala 60 mil... pored toga Milan propada ove godine!