Nogomet
0

Milan odustaje od Džeke, okreće se Huntelaaru?

Totalsport
Prema pisanju Tuttomercatoweba, uprava Milana se nakon neuspješnih pokušaja kupnje Edina Džeke (23) i Luisa Fabiana (29) okrenula nizozemskom nogometašu Real Madrida Klaasu Jan Huntelaaru (25).

Wolfsburg je odbio Milanovu ponudu za Džeku tešku 20 miliona eura, dok je Sevilla odbila 14 miliona eura ponuđenih za Luisa Fabiana.

Stoga se Galliani u želji da popuni rupu nastalu odlaskom Kake u Real okrenuo trećoj opciji, a to je nizozemski napadač "kraljevskog kluba" koji je na Santiago Bernabeu stigao u januaru ove godine iz Ajaxa za 20 miliona eura, te je zabio osam pogodaka u 20 odigranih utakmica u španjolskoj Primeri.

Nakon kupnje Cristiana Ronalda, Kake i Karima Benzeme u Realu smatraju da je Huntelaar postao višak, te su voljni odreći ga se za pravu cijenu.

Talijanski i španjolski mediji pišu da bi se dopredsjednik Milana Adriano Galliani danas (subota) u Madridu trebao sastati s predsjednikom Reala Florentinom Perezom i dogovoriti sve detalje oko Huntelaara.

Spominje se i mogućnost da Nizozemac, koji s Realom ima ugovor do 2013. godine, na San Siro ode na posudbu s mogućnošću trajnog otkupa na kraju sljedeće sezone.