Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi Dzeko trebao bi se zabrinuti .ovog malog niko vise ne istjera iz prvog tima .
9 golova u 11 utakmica !!! Bila bi sramota ako ostane sjediti na klupi u kvalifikacijama
hoce Meša kad se Džeko vrati
Edine , zao mi je sto ovo moram da kazem, ali izgleda i kod nas da ti slijedi klupa.
Sad neka ovaj tim igra dok se ne umore ljudi,..kad kazu da su umorni,.onda neka uzme OVE sto sad odmaraju....
Svaka čast momci,al Milančetu kapa do neba,momak je za 10.u svakom pogledu a pogotovu za pobjedu najzasluzniji je...svaka čast...
Česiti Bosanac u krvi, Srbin po nacionalnosti i prije svega čovjek koji voli svoju domovinu, u kojoj je rođen, primjer svim Bosancima i Hercegovcima koji mrze svoju rodnu domovinu. Svaka čast bolji si nam i od Džeke i od Pjanića zajedno!!! Novi Zvjezdan Misimović.
Uz sav respekt jedan je Miske!
@Reisova Naravno!
MILE ZMAJU
Evo Safet dao izjavu da klix, i postavio uslov da ne mogu da se daju komentari.
Svaka cast jarane
Mislim stvarno mi puca qurac za fudbal ali komentari su vam "zatucani" da je to malo reci... Sta ako je djecko Srbin?Igra za BiH i ? Ne kontam ni "cetnike" a ni "balije"!Djecko dobio poziv za A rep. daje svoj maksimum.Nije dosao da se sprda sa rep. i to je to...
Hoće li Kavazović prihvatiti ovu pobjedu što i je Vlah donio. Sva 4 gola čovjek dao. Zna se ko kosi a ko vodu nosi u beha reprezentaciji
BRavo momce... Vjerujem u tebe i želio bi da zamjeniš onog Džeku sto jasa po Dubrovniku i ne cijeni našu repku a samim tim i nas navijace... I da vide ovi nacionalisti da se pobjednici i pozitivci vole bez obzira na vjeru... :) Pozdrav
U šta li će Đurić prepravljati tetovažu...
I njega Safet nije htio da zove kad nismo imali cetarfora protiv Izraela, i to iz pasjaluka. Pa sad vi vidite, koga smo imali dugi niz godina za selektora. Ne ponovilo se.
@doboyopet Veliki vodja (i jedini kojeg sam u zivotu priznavao), je nekad govorio, a ja citram: "Bosna nije ni srpska, ni hrvatska ni muslimanska, nego i muslimanska i hrvatska i srpska".
Spaha kod Džeke na aparatima.
Hoce li sad nebeski narod navijati za svoju repku ili ce opet navijate za tamo neke preko Drine? I od kud jedan Milan u repki medju balijama? Mislim da je krajnje vrijeme da se svi uozbiljimo i postanemo bosanci i hercegovci prije svega, pa tek onda svi drugi.
da za Srbiju igraju sve Bosnjaci, a za BiH sve cetnici, navijao bih za Srbiju
@neednolog Takve stvari zadrzi za sebe. to nas ne dotice. To samo tebe boli. Jesam ti ja kriv sto su ti srbi zabranili da budes Bosnjak? jesam ti ja kriv sto ljubis zastave stare 20 i 200 godina a mrzis onu sa ljiljanima? Jesam ti ja kriv sto su vam turci uveli pravo prve bracne noci? I da ti jos nesto kazem. Sada i da hoces neces biti Bosnjak. Nismo mi tkz srbi da primamo licemjere i odpadnike i izdajice.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ljudi kod mene adrenalin raste, u petak počinje EURO a nogometaši su danas otputovali.
od srca ti hvala majstore sto nam zajedno sa ostatkom tima uljepsa zadnji par dana