Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj, pa ti si upotrijebio rijec koja ti se u posljednje vrijeme svidjela i koju si negdje cuo i nemas vise potrebe da pricas. :))) Dosta si rekao.
Nina, izgorena si totalno.
Nina Ti si dno dna, sagorena si totalno, nemam vise rijeci za tebe.
[email protected] js ...BiH..,s´tobom.
UKUPAN PROFIT 22 750 I 6 500 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! STANJE NAKON 80 DANA: 33/43 POGOĐENIH SINGLOVA GDJE JE PROSJEČNA KVOTA VEĆA OD 2, ŠTO JE BLIZU 80 POSTO USPJEŠNOSTI ZASADA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Gluplja iz dana u dan ili iz komentara u komentar? :)) Danas sam ih ostavila bar 5-6. Mora da mi je prvi bio genijalan kad je ovaj zadnji ovako dobar. :)
neka zatvore kakvom kompenzacijom ;-) PS: Nina i meni se svidjela ova rijec kompenzacija...sta li boze znaci :-D
Nina Uporno pokusavas biti pametnica, a zapravo si sve gluplja i gluplja.
joj nina da si samo koju godinu mladja kako bi te bario : D
@oj, a ti nedje cuo rijec \"isfrustriran\" pa ti se svidjela, a garant ne znas ni sta znaci. :))
Nina = isfrustrirana krava
A jeste li vi mozda culi da Milan duguje Barsi jos 8 miliona za ibrahimovica. Ja sam zaprepasten da klubovi mogu dugovati nekome pare
Moja stara se maštrafi za lajk na Fejsbuku...
Hocete nas obavjestavati svaki dan dok se dug ne izmiri? :))