Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su ulazili u kuće po BiH i upozorovali svoje da bježe dok su ukopavali topove po brdima...
Milić na Yutelu, stari otvara butelju, Isprobava fotelju, kaže: Opet seru, i Slovenci, a evo sad i ovi naši , Ja uplašeno malo dijete vjerovo sam tati Kad je reko: Nemojte se bojat, pa svijet nas neće prodat, Neće to tako hodat, Svako zna da nas čuva JNA, mi smo djeco Jugosloveni, Nemojte se bojat, vjerujte meni , Hajd dobro, prolaze praznici razni, A komšiluk se lagano prazni....
Monserat = mojnesrat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JNA je postojala do smrti tita, sve poslije je srboarmija
@gooUser1578507116 i kaže nisu znali za rat
@sabane Nasli ljudi slucajno drevne bunkere po brdima iz vremena Bogumila... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I dan danas postoje Bošnjaci bivši članovi Saveza Komunista vjeruju JNA = četnicima
Dok smo mi u Sarajevu ispijali kahve i glumili frajere oni su se ukopavali.Mi smo govorili ,e papaka,..E onda jednog dana zapucase papci....
Istina, hrabrost i pobjeda žive sa nama, a licemjerstvo, kukavičluk i laž sa Evropom i pristalicama Radovana! Bošnjaci, nemamo pravo spavati - 'I poslije rata je rat'". TM87
Mi smo oni koji smo trebali u tišini da nestanemo. Još uvijek svima smeta što grmljavina našeg otpora odjekuje do kraja svijeta!
Srbi nisu znali...Halide de ba...
Pa nase lijepe komsije tvrde da nije sve bilo isplanirano i vec dogovoreno ko ce koga zajahati i probati ga unistiti .Ali nije im uspjelo .
Bravo peđa , mislim da je od javnih ličnosti on prvi objavio na šta je upozorena njegova porodica 1990 g. Toliko o srbima kao o mirotvorcima .
Mijatoviću, crni Mijatoviću, pa to je trebalo da ostane tajna - ne smeš o tome pričati, pogotovo ne novinarima. Znaš li samo koliko je nama trebalo da nahuškamo Srbe na svoje dojučerašnje komšije i da od njih napravimo zločince? Morali smo ih ubeđivati muslimani i Hrvati hoće da rasture Jugoslaviju kako bi mogli neometano da masakriraju srpsku nejač a sad ti odjednom izletiš da smo se mi zapravo spremali da njih pobijemo i raselimo sa delova gde su Srbi većina.
Interesantno, meni samo šupci daju minuse. Kako to?
I onda kažu Alija kriv za rat. Bošnjaci dozovite se razumu napokon
Poserem te ja Kako promasi penal 2000protiv holandije sahranio si reprezantaciju Precka ti materina
Naravno da su znali, i pored znanja, naoružanja, spadose na malu Srbiju. Nekada su govorili, Srbija do Tokija, a sad im je Srbija ko mini Nokia. Toliko o njihovoj hrabrosti.
j.bm ti budalu ja 92 marširo za mir :) a kod agresora i djeca još 80-ih se pripremala za rat.
@Batal Nije istina, evo ja cu da ti kazem. Mnogi su znali, to je tacno, ali nisu znali svi. Mnogi srbi u mjesovitim sredinama nisu imali pojma sta se sprema. Ja sam jedan od njih. Nama nista nije receno. Ja sam '92 marsirao isto kao i ti od mitinga do mitinga. Rat sam docekao i ispratio u Tuzli, jos uvijek sam na istoj adresi.
Siguran sam da pored ovih koji su nam uništili mladost ima više nas normalnih...kako ne mozemo ove bogalje da pobjedimo i konacno napravimo drzavu da nam svima bude lijepo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo objasni svijetu ono što smo mi znali - ko je planirao i počeo rat i u Hrvatskoj i u Bosni! Srbija je imala nacionalnu(nacionalističku) stranku i prije višestranačja - SK Srbije!
Toliko se spremali i opet nista, nisu uspjeli! A da su znali,jesu. Da su upozorqvqli svoje, jesu. Dijelili mape evakuacije u gradocima na koje nisu racunali!
1991 srpsko djete u Olovu nece u skolu. Kaze, sta cu u skoli, na proljece ce rat poceti.