Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma možemo.
dragi sLiniša.......za tebe je to i kompliment
romi ili cigani kako ih mi zovemo su najveci pafifisti od svih naroda sivjeta...to je jedan od najstarijih naroda koji nikad nigdje nije ratovao niti imao vojsku.....narod koji nikad nigdje nije pocinio zlocine....jedan veselajcki narod koji ne voli da radi vec voli da zivi i da se zabavlja....zato ih mnogi mrze....a rome su jedino srbi prihvatili kao narod i nisu ih ubijali....zbog toga mnogi u evropi vole srbe da zovu ciganima...svaki italijan je crnji od srbina ali to ne vide,ne vole ogledalo
To sto ti govoris nema veze sa nekom dobrodusnosti Srbijanaca vec slicnosti zivotnog stila i navika jednog broja stanovnistva u Srbiji i Roskog zivlja, Dovoljno je otici u Nis da bi se to vidjelo na licu mjesta.
@cevapcinica ....to samo ima veze sa dobrodusnoscu srba...ne srbijanaca...isto ti je i u nisu i u rumi i u novom sadu i u bjeljini i u banjaluci.....srbi vole pjesmu a romi vole da tako zaradjuju....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja ne znam kako neko tolko moze da vrijedja cigane....fakat onaj koji kaze da je sinisa cigan,taj vrijedja cigane
S razlikom sto se u tvom slucaju ta pogrdna i ruzna rijec rekla osobi koja zasluzuje takve epitete i. Goreg nekulturnog idiota i dzukele na fudbalskim terenima do sada nisam vidio. Tebe zvati ciganinom je uvreda za prave cigane tj. Rome jer su oni odlika kulture i ljudskosti za takve kao tebe tj. za primitivne nacionalisticke monstrume.
evo selami i on tebe
@Warsame Jel digao tri prsta kao nekad? Ako nije, nije mu selam od srca.
Grijese, nisi Cigan, al si Turcin