Uoči derbija u Manchesteru
3

Micah Richards: Možemo do pobjede, a onda je sve na nama

Totalsport
Richards želi pobjedu i titulu (Foto: AFP)
Richards želi pobjedu i titulu (Foto: AFP)
Bek Manchester Cityja Micah Richards potpuno se oporavio od povrede, te odradio trening s ekipom u srijedu. Kao nogometaš koji je cijelu karijeru proveo u Cityju zna koliko je teško igrati protiv Uniteda.

"United je uvijek bio ispred Cityja i tim se rezultatima ponose i hvale, no zato će ovaj derbi biti još posebniji. Igram protiv raznih njihovih selekcija još od svoje 14 godine i uvijek su bili bolji. Sada se situacija u svim segmentima mijenja. Nismo ih još dostigli, ali na pravom smo putu", izjavio je Richards za klupsku Internet stranicu.

"Naši novopridošli igrači još nisu u potpunosti shvatili koliko je važan gradski derbi u Manchesteru, ali i to usvajaju. Svi silno želimo pobjedu protiv Uniteda jer nikada nije bilo bolje vrijeme za tako nešto. Ako ih dobijemo, do kraja je prvenstva sve u samo našim rukama", smatra bek "Građana" u najavi derbija koji je na rasporedu u ponedjeljak.

" Želim da u toj utakmici damo sve od sebe i zaslužimo pobjedu. Neće biti lako jer oni su već puno puta bili u ovakvim situacijama i znaju kako se igra u ključnim susretima. Lično jedva čekam početak", rekao je Richards koji se nada da će opet zauzeti svoju poziciju na desnom boku koju je za vrijeme dok je bio odsutan okupirao Pablo Zabaleta.

"Izbor je na menadžeru. Još ne znam hoću li igrati iako mogu potvrditi da sam trening u srijedu odradio bez ikakvih problema."