Nogomet
1

Mancini i dalje "pili naopako": United je još u prednosti

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
Menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini i nakon pobjede nad Unitedom 1-0 kojom je njegova ekipa ponovo preuzela vrh tabele nije promijenio retoriku.

Odličnu utakmicu odigrali su nogometaši Manchester Cityja ne dozvolivši gradskim rivalima da upute niti jedan udarac u okvir gola, dok su oni jedinim pogotkom na susretu, onim svoga kapitena Vincenta Kompanyja, na koncu slavili s 1-0.

"Mislim da smo u potpunosti zaslužili ovu pobjedu. Zabili smo, stvarali šanse i igrali jako dobro. Imali smo priliku povećati vodstvo drugim pogotkom, dok naši protivnici baš i nisu imali nekakvih gol-šansi. Bila je to teška utakmica jer je United velika ekipa", izjavio je nakon susreta za Sky Sport Mancini čiju ekipu do kraja sezone očekuju još dvije utakmice od kojih će prva kod Newcastlea sigurno biti znantno veći izazov od domaćeg ogleda s QPR-om u zadnjem kolu.

"Sretni smo zbog ove pobjede, ali nas već u nedjelju očekuje jako težak zadatak kod Newcastlea. Mislim da nije toliko važno što ću ja javno poručiti svojim igračima koliko je važno da oni još jednom odrade svoj posao. Mi igramo u gostima kod Newcastlea, dok Manchester United ugošćuje Swansea. Iz tog razloga i dalje smatram da se stvari nisu toliko dramatično promijenile, te da United i dalje ima laganu prednost u preostala dva kola", zaključio je talijanski strateg.