Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte statistiku dzeksona protiv m.u . svaku je dao i dok je igro u wolfsburgu,ali nece igrati zasto zato sto sin balo mora igrati i tu je kraj sezone.A vidjedet ce te aguera i teveza nigdje nece biti...
a ko ce pobijediti? manchester?
treneru mogu li ja gledati utakmicu sa klupe?
Kada City koji ima na raspolaganju 25 igraca podjednakog kvaliteta + 10 ak na pozajmnici (tehnoloski visak sta li) nije ubjedljivo prvi s minimalno 15 bodova prednosti ispred UTDa + ispali su iz grupne faze lige prvaka + ispali iz UEFA lige + njihov trener ima obraza reci da mu treba jos 3-4 igraca (150-200 miliona) onda se lahko moze zakljuciti da na klupi sjedi balvan koji nije ni za oraha trest...s toga sam s pravom skeptican kada je derbi u pitanju. (inace u engl navijam za Leeds, iako smo propali )
ja znam ko nece igrat-a nisam neki stručnjak Đekson