Nogomet
0

Messi: Ponosan sam i veselim se novim izazovima s Argentinom

Totalsport
Argentinski nogometni genije Lionel Messi zahvalio se putem vlastite Facebook stranice navijačima koji su podupirali Albiceleste na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Brazilu, gdje je poražen u finalu od Njemačke s minimalnih 1-0.
Argentina je nakon 24 godine čekanja zaigrala u finalu Svjetskog prvenstva, te je ponovno, kao i 1990. godine, poražena minimalno od Njemačke (tada Zapadne Njemačke). Messi je, uprkos porazu iznimno ponosan na uspjeh koji je ostvario s reprezentacijom, te je izrazio uzbuđenost ususret novim izazovima s nacionalnom vrstom.

"Želim se zahvaliti svim navijačima na podršci za vrijeme Svjetskog prvenstva. Lijepo je vidjeti da je cijela nacija ponovno uzbuđena zbog uspjeha reprezentacije. Pred nama su novi i dobri izazovi, kojima ćemo pristupiti s jednakom predanošću. Hvala svima i veliki zagrljaj", napisao je Messi na svom Facebook profilu.

Argentinu iduće godine očekuje Copa America, a ista bi trebala biti vrlo zanimljiva s obzirom na sjajne igre koje su u Brazilu pokazale južnoameričke reprezentacije.