Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suludo je trošiti riječi na ovog čovjeka. Najveći ikad!!!
Messi kad ne pogadja, asistira. Toliko o Mesiju. CAROBNJAK! Ne place k'o Penaldo svaki put kad ga neko dotakne. Ne place kad neko drugi postigne pogodak. Nije umisljen. NE GOVORI ZA SEBE DA JE NABOLJI SVIH VREMENA, TO DRUGI GOVORE ZA NJEG. @Avenue: Veze ti sa zivotom nemas.
veci je dzeko, messi ima 169cm
U ovome je razlika izmneđu nogometaša i Ronalda ... Nogometaš zna da je to TIMSKA igra, Ronaldo misli da ostalih 10 trči za i zbog njega ... ! ! !
@halal passat Kroz zadnjih 5 godina Ronaldo ima u prosjeku 3 asistencije godisnje manje od Messija. Malo vi svi serete protiv Ronalda nicim izazvano i on itekako jako cesto asistira.
ti ne pratis sve utakmice i vidi se da nisi gledao ove sezone real nikako roanldo je ove sezone vise gledao da asistira nego da postize golove... nemoj samo jedan tim pratit prati i druge pa komentarisi a ako mislis da nisam u pravu imas youtube i pogeldaj malo... nije on kriv sto kada doda loptu saigracu ovaj promasi pa se ne pise asistencija..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znaci, Messi da sutira i promasi jos tacno 549x, imao bi iste statistike kao i Ronaldo ove sezone :))) Toliko! Messi ... BABO!
Dobro Klix...jel vam toliko Messi lezi da samo njega cjenite...a sta Ronaldo uradi...sranje...pa pobogu budite nepristrasni...uzivajte u njegovoj/njihovoj igri i sutite...i cijenite oba igraca...jednako
Clanke vam pise fanboy? Da, najveci je bas zbog ovog. :v :v :v
Nema potrebe porediti😊.Njega su vec prije 5,6 godina proglasavali najboljim ikad.Maradona ,Pele se nesto bune hhaaha šalju nake knjige nidje veze.Da je postojao Leo u tom dobu zabijo mi 4000 golova.Pregled igre asistencije,kretanje,osjecaj za prostor,ljevica ccc .
Najveci, pih u nba imate pune veci ili visljih😆😆😆
jos ste samo trebali i Paulinha spomenuti njegove "euro golove"....
Za njih je debeli Ronaldo doktor, a Maradona akademik.
bespotrebno je porediti ronalda i messia to su dva potpuno razlicita tipa igraca isto Curry i Lebron, u NBA.. Dvojca trenutno najboljih...
čovjek je prevazisao dokazivanje ... za razliku od samozivog ronalda
Realno Messi je *arina!
Sreca pa smo gledali fudbal prije Mesija i Ronalda, ako su njih dvojica, dvojica najvecih ikada, onda smo mi svi budale koji volimo ovu igru jos od pamtivijeka
Messi jest dobar igrac al nikad nece kao Djeko dokazati se u vise liga
Koji dupeuvlakaci. Ronaldo je za njeg terminator.
jest za simuliranje kmećanje i padanje
Ovo je zaista umjetnost da se desi ovakvom jednom fudbalskom znalcu pa da ne kazem carobnjaku.Al eto i to je fudbal
Messi je institucija