Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džabe se uvlačiš nećeš dobit džekin dres :P
rektalni alpinista
Budimo realni. Dzeko je prespor. Mesi je prebrz. Vedo je smotan. Aguero je spreman. Proci cemo kao kroejša od Brazila. Nece se Begovic osramotiti ko pletikosa al nemozemo zaustavit Argentinu. Remi bi bio cudo. Pobjedili su nas bez Messija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Igramo protiv najboljeg svjetskog igraca kojeg je svijet vidio Bit ce to spektakl
ma nije ni sjena starog messija trenutno....nadam se da ce takav biti i u nedelju
sanja pametnica :) jesi li gledala tri utakmice prosle godinicie lutkice moja?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ekipu u Brazil je odveo Vedator , i svi su oni nasi ZMAJEVI ne odvajam nikoga
Messi, nadamo se da u nedjelju neće biti tvoja noć :)
FIFA slucajno "namjestila" da se Brazil i Argentina mogu sastati u finalu. Poslije sinocnje tekme siguran sam da Nasoj BiH nece biti nista bolje sto se tice sudjenja ukoliko bude nerjeseno ili MI POVEDEMO. Tada nastupaju sudije i sredjuju tekmu kako njima odgovara .Mislim da Belgija ima najjacu ekipu ali ce njih sudije u cetvrtfinalu "srediti".
Imam informaciju iz prve ruke. Argentinci spremaju posebnu taktiku protiv Bosne. U tu svrhu naučili su i par bosanskih riječi. Kada Mesi dobije loptu u blizini šesnaesterca svi argentinski igrači će na bosanskom povikati: "Pazi Mesi povraća!". Namjera im je da Bosanci začepe nos rukom i okrenu se u stranu, kako bi Mesi imao slobodan put prema golu. Protiv ovakve podle taktike se teško braniti, ali Sušićev štab ima odgovor na ovu provokaciju. Kad Argentinci poviču "Pazi Mesi povraća!", Bosanci će povikati "Tekbir". Kažu da od ovakvog pokliča neprijatelji bježe k'o muha bez glave.
radije na pijacu odi ima dres od dzeke za deset markica
Ali žDrijeb, jebo ga žDrijeb!
http://timesofindia.indiatimes.com/topic/Lionel-Messi hajde da se tekst kopira i stavi, ali da se skroz izmisli??? ha ha
USRO SE
***** Posto ste iskljucili komentare na vijest o napadu na vaseg novinara pa da vam se ovdje obratim,prvo izuzetno mi je drago da se to desilo,jer niste u stanju danas niti jedne slike prikazati iz dijela grada gdje su nasi navijaci,znaci same sahare pa tako i na ovom tekstu o napadu opet stavljate slike bosanskih katolika koji navijaju za drugu drzavu,pitam se zbog cega,cime su to zasluzili da budu u vecem centru paznje nego nasi navijaci kojih vjerujem ima vise,mozete me slobodno banovati ili sta vam volja al niste u pravu i nadam se da nisam jedini koji tako razmislja,lijep pozdrav.
U pravu si... !!! Ali ocito je novinar kojeg su tamo poslali KATOLIK-koji navija za 'RVATSKU ,pa nema se sta dr.ni ocekivati,nije nista za iznenaditi .. !!
@bosanac11111: Ni ja ne kontam zašto prvo napišu da se to desilo u zapadnom dijelu Mostara, a onda ukinu komentare, da slučajno ne bi bilo nekih nacionalističkih ispada. Činjenica: pijana navijačka bagra napala novinara. Rezultat: Razbijen fotoaparat. Taj rezultat bi bio isti bez obzira na to da se to desilo u zapadnom dijelu Mostara, sjevernom dijelu Banja Luke ili južnom dijelu Njižnog Novgoroda, pa ne razumijem zašto je toliko bitno spominjati dijel grada. (Ne ulazim sad uopšte u totalnu marginalnost i neprofesionalan stil te vijesti.)
Ja do danas nisam znao ni kako izgleda taj Messi a svi nesto pricaju o njemu. Tek sad vidim koji je to jazavac :D
A jesi li ikada vidio jazavca i kako on izgleda?
Bravo bukvalci :clap:
Kako ce tebe Kolasinac "Tenk" Sead srediti neces biti ni za Jebat ni za kuci voditi ;)
NIJE ON SEAD NI SEJAD, ON JE DOKTOR SEO, SPECIJALISTA KOSTOLOMAC
Kad ge Seo ocese,trebace mu stela kod Shanke Mesihovica!
Šta se plavi nasred grada Rija, il' zumbuli, il' jezero sija ? Da je cvijeće, već bi uvenulo, A jezero već bi presušilo ! Nit' je zumbul, nit' jezero sija - Zmaj od Bosne raširio krila, Obgrlio cijelu "Marakanu", Da svjedoči istorijskom danu: Došli momci argentinskog tima Da podijele megdan s Bosancima. Argentinci, žalosna vam majka, Da ste bolji - to je samo bajka ! Gaučosi, crno vam se piše, Cijela Bosna kao jedno diše ! Vidjećete šta je prava igra Kad se Džeko zavrti k'o čigra ! Utakmica počela u ponoć, Sa tribina ogromna je pomoć. Ko će, bolan, ovo da nadjača Sto hiljada plavih navijača ! Samo što je lopta pošla s centra, Džeki se na leđa Messi pentra, Neka, Messi, tako ti sevapa, Probaćeš ti bosanskih ćevapa ! Medunjanin puče loptu pravo, Fernandez je ispucao glavom. Aguero pružio for jače, Kolašinac presječe k'o mačem. Stopostotna prilika je svaka, Udario junak na junaka ! Tako prođe poluvrijeme prvo, Svaki igrač junački se hrv'o ! Pape mudro svakom savjet dijeli: "Još je rano, još se ne veseli, Izdržite ovako do kraja, Jedan bod je vrijedan zlatnog sjaja !" Istrčaše zmajevi na teren, Sabella je kao unezvijeren, Ne zna koju taktiku da sprema, Ne vjeruje da golova nema, Grize nokte, čupa kosu s glave, Gledajući u zastave plave. Igrala se posljednja minuta, Argentinska odbrana je ljuta. Miske dade loptu k'o iz ruke, Uštopa je Džeko bez po muke, Iz okreta taman da je rukne, Sa leđa ga Zabaleta pukne ! Kriknu Džeko, svima dah je stao. Na ivicu kaznenog je pao. Sudac svirnu - Pjanić loptu dirnu, Čim je tače - u rašlje je smače ! 1 : 0 semafor se blješti, "Bosna vodi !"- Mijajlović krešti. Pjesma s' ori, "Marakana" gori ! Gaučosi gledaju u bijesu, Pod nogama tribine se tresu ! Di Maria plače kao dijete I proklinje grešku Zabalete, Argentini sudbina je crna, Messi manji od makovog zrna ! Ulicama Rio de Janeira 'mjesto sambe neka sevdah svira: "Bosno moja, gizdava i mila, Donesi nam pehar iz Brazila !"
e kad karleusa kaze tako ce bas da bude..pokidace vas gaucosi kao gluv gusle
@jugark samo da pitam sta je sa Srbijom?? Da vas nisu pogazili prije Brazila ?! Jesu,naravno da jesu ;)) ... Uzivaj i od*ebi u skokovima !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dont shit :D
Messi, molim te samo bez povraćanja valja mi te gledati na ovom našem HD-u kako rigaš. Pa da ne bih i ja odmah za tobom.
Lesi se vraca kuci.....nije proso grupnu fazu.....