Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Meša matere ti, da te barem pamtimo po dobrom, vidi šta Pape uradi od sebe
Ciro bi ovo ustrojio sve!
A koga bi ti? Neko i uvijek ce neko pogrjesiti, pa ti neces nikog pamtiti po dobrom? Neces Susica pamtit sto nas je odveo u Brazil? Sto je tvoju himnu i sto je tvoju zemlju neko prvi put vidio/cuo.. Reces sad pa nije Susic odveo nas, igraci su.. Pa zasto je onda on kriv za poraze? Think..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja bih opet Ćiru...zna čovjek napraviti štimung.on je zakon u svlačionici i van nje...igrači i kad gube izgledaju ko da su u tom trenutku čuli dobar vic...
MEHMEDA MAJKA BUDILA AKO BOG DA I BOSNA SE PROBUDILA. MESA ZA SELEKTORA NEGO STA!!!!!!
a i Mesa ima teleci pogled...nema ni s njim hajra..
Mesa gotov zaplako, trpa se i nogama i rukama da preuzme repku
Iskreno Meša nije idelano rješnje na mjesto selektora u ovom trenutku.
bit ce Mesa 100%....vidim ga vec kako mase rukama tokom utakmice......a kad pogledas ko su nam treneri bili, taman Mesa sljedeci.
Odriješite kesu i zovite Ćiru, dok je još živ da nas odvede na Euro :)
Ma Branimir Glavas ili Danis Sadikovic, provjerena imena. Kad smo krenuli, hajmo ravno u picku materinu.
B A R B A R E Z
mi necemo selektora koji se namece,nama treba nenametljiv, I metiljav.joj ybote, narod na klixu prohlupo al ono dibidus..Bolje bi nam bilo svima da se okanimo selektorovanja.ako Vaha dodje ne dajem mu vise od 5 mjeseci...ako ga ne napravimo neznalicim,onda ce sam otici dok uvidi kakve smo svekrve kojima niko ne moze da ugodi.
Drugim riječima " Nikad nisam bio više motivisan da klepim tolke pare"
Hocemo Susica, vratite Susicaaa!!!!!
Sta pricate papci, informisite se malo. Mesa je 2 kluba u 2 godine uveo iz druge u prvu francusku ligu. Uveo je Istres u prvu ligu, gdje nikad nisu bili i to im je bio najveci uspjeh od osnivanja kluba. Nije Mourinho, al je iskusan trener koji posjeduje takticko znanje, i moze izvuci 100% iz nase repke. Dok je Susicevo trenersko znanje ravno nuli i pod cijom kontrolom repka nije bila ni blizu realnih mogucnosti.
gdje su tvoji rezultati mesa
Što se Vahida Halilhodžića tiče, on nikako nije dobra opcija... Obolio je na živcima, skandalozno napušta klubove, upravo radi toga. A ako pogledate primjetićete da prilikom intervjua izgleda i zvuči tako sporo, kao da je pijan, a u stvari posljedica lijekova za smirenje: http://www...source...ba/clanak/9422896216064/sport/Vahid-Halilhodzic:-%C5%A0ta-se-desava-u-reprezentaciji-!/?ref=najcitaniji
Obolio na zivcima daj ne lupaj to je vrhunski strucnjak i njega boli kad izgubi nije ko suskavac drugo on sa alzirom na svjetskom u brazilu ode u osmine i zamalo njemacku nije istjero ZATO MOLIM STRUCNJAKE DA NE LUPAJU AKO NE ZNAJU VAHINU KARIJERU
Uvijek se Meša i Hadžibegić javljaju sa rješenjima