Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaslužio je to svojim zalaganjem. Merso je eklatantan primjer skromnog neiskvarenog insana i pravog sportiste. Aplaudiralo je njemu Koševo i kad nas je kharao u dresu Slobode. Sa gospodom gospodski, a sa čobanima čobanski baš onako kako se klub ponio prema Ahmetoviću. Mirza i Ajla raus.
Mirza vidis kako se postuju i vole oni koji su dali sve za ovaj klub i koji ruzne na svoj klub nisu rekli, odlazi neznalico jedna bahata.
pobjedi nad Ramić i Hebibović
Igrač vrijedan poštovanja.
Sjecam se prvih utakmica u bordo dresu kolko su ga samo pljuvali ovi isti navijači . Hvala Merso na svemu ❤️
Neznam jeli utakmica prodana ali gledao sam Igman protiv Veleza ekipa nije nimalo naivna. Neulazim sta su dogovarali ali zadnjih nekoliko kola Igman igra bolje i od Sat i Zelje koliko smiješno bilo.
MERSO IS FIRE 👏🏻
sto klix brise komentare i oni pare uzimaju od Mirvica. pere pare i stima tekme. SIPA REAGUJ
Nas Ibrahimovic ,prejak za nasu ligu i gospodin covjek,umiljat
grebavali mu svu familiju do 7. koljena kad je igro za njih :D