Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno, Luka! Mali je ne samo sjajan igrac, nego i vrhunski karakter, pa molim da se vi dezurni dusebriznici i samoproglaseni BH domoljubi prestanete brinuti za koga ce Menalo nastupati jer Hrvati vole ne samo Hrvatsku kao jednu od dvije domovine, nego itekako vole i BiH kao nasu primarnu domovinu i rodnu grudu, ali nam ju cesto pokusavate ogaditi svojim izljevima mrznje, netolerancije i raznih idiotarija koje ovdje napisete na racun Hrvata, a posebice nas iz Hercegovine. Luka, sretno!!!
Svaka cast na komentaru, ali moram reci da i vasi ovdje dosta sr*nja pisu, od fasizma do tipicnih uvreda na racun "balija", "kozoyeba", "terorista", itd. Ako zelis vidjeti stvarnu mrznju, odi na portal Poskok. Samo sam te zelio tu ispraviti, ne mislim nista lose.
@izKrajinesam Nek si ti sebi smjesta udario lajk. :D Ne znam tko sto i gdje pise, premda znam da Poskok voli malo zescu satiru i sarkazam, i neka ih... i to je demokracija, premda taj sajt nije moj habitat. Ocekivao sam daleko vise od ovoga Kiksa, kad ono ovo se pretvorilo u vrhunsko kotiliste mrznje, kao da je sama Pandora pustila ove zmijurine koje komentiraju kao da su se najele ludih gljiva. Mnogi su na netu pod krinkom, pa ne smijes prozivati cijeli kolektivitet na temelju nicega.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Luka,pokazao si snagu,znanje,karakter i zelju na terenu.Bice losih rijeci o tebi,mozda i uvreda,ali budi cvrst karakter i ne osvrci se na mrznju i ne uzvracaj mrznjom. Igraj srcem,trudi se za ovu zemlju koju si izabrao. Pravi,iskreni Bosanci i Hercegovci ce to znati da prepoznaju,a i strani selektori.Nemas se cega stidjeti ako igras za ovaj narod,dres,grb... Ima nesto u tome,saznaces kroz zivot.
Ovaj mali je mašina.
Covjece izgleda kao da mu je 10 godina. Samo nastavi kralju
Ima talenta, ako bude nastavio sa ovakvim igrama, ne sumnjam da ce dobit poziv. Sretno!
HAJDE U ZELJU MASINKO PA DA TE.ZUBAN PRODA U GALATU :)
Bravo macko!
Aferim momče !!!
Luka za početak Belgija, Švicarska ili Holandija. Imamo reprezentativca za sljedećih 10-15 godina.
Bravo momak, imas svijetlu buducnost, talentovan fudbaler, ove godine u prvom timu a i zagarantovan mu je transfer u Evropu....
LUKA IGRAS 100% PRVA UTAKMICA JER NE TREBAJU NAM IGRACI KO MESANOVIC
Svaka cast momak jer nam ite kako u repki treba jedan novi Miske a ja ga upravo u tebi vidim
kolinda na aparatima
Dečko, za Hrvatsku igraj. Bosni i Hercegovini trebaju igrači koji vole zlatne ljiljane. Ti pretpostavljam oplakuješ generala Praljka.
@MunirBabudinovic vec se nasao jedan da jede vnago
Bravo momcino samo ne daj da ti isperu mozak primitivci. Bude li te ko diro reci meni.
Stigao ih umor, oooj zemljo otvori se... kako se onda uopšte možete nadati transferima kada niste u stanju odigrati dvje utakmice bez godišnjeg odmora između njih? Kaže ne možemo prodati igrača u lige petice pa kako kada nemaju snage da hodaju a kamoli da igraju ozbiljan fudbal. Hajte vi lagano u PL tamo vam i jeste mjesto.
zaboravljas i vremensku razliku na koju se tesko navici...izvoli pasa igraj ako mozes!!! Pozz za Luku iz Sarajeva ti si primjer svima da je Bosna i Hercegovina zemlja svih njenih gradjana i da si sve prema njoj trebamo odnositi kao prema majci!!!