Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su bili igraci...i danas je bolji od svih zajedno u premier ligi...
Predvođen mladim trenerom Ivicom Osimom Željezničar je tada, prema mnogima, igrao najljepši fudbal na prostorima tadašnje Jugoslavije. Mnogi će reći: "Igrali su za raju". Upravo ih je takva igra dovela do polufinala takmičenja koje je često znalo biti jače i od Kupa šampiona. Treba reći da su te godine u Kupu UEFA učestvovali klubovi kao što su: Inter, Fiorentina, Ajax, PSV, Manchester United, Tottenham, Borussia Monchengladbach, Werder, HSV, PSG, Rangers, Fenerbahçe, Olympiacos, Atletico i Real Madrid.
Bogami Mehmede ti nisi normalan, meni ni danas nije dobro kad neko spomene Videoton i onog majmuna Čuhaija a tebi drago!?
Tužno je da se i danas priča o Videotonu 1985te... o Hamburgu 1980te.. o Machesteru 1967.. to znači da u nemamo pričati ni o čemu u novijoj historiji :(
kakva je ovo igracina bila rekli bi stariji :b
O herojskom podvigu ove generacije Željezničara će se pričati još stoljećima s obzirom da su na žalost malo šanse da to ikada iko iz BiH ponovi.
da se hoce pocet pricat o tome gdje ce ivica bit ukopan , dosta ga je vise 100 godina sere
O tvom ukopu nece imati ko pricati jer si beznacajan i mali i iza sebe ces ostaviti nulu a Ivici zelim jos 100 godina dobrog zdravlja i zivota.
j ebo mu kristijan golubovic mater
de i ovo sad obiljezavajte polufinale hahahaha,pa zvezda koja je bila evropski i svijetski prvak toliko ne obiljezavaju.pa i dinamo je bio prvak kup sajamskih gradova pa sta? to je davna proslost i od nje se ne zivi.i notingham forest je bio dva puta prvak evrope pa eno ih sad vazda po drugim ligama i ne kofrce se ko vi.
Odi ti BRe na zvezdin sajt ... dinamov .... ili nottingham forestov more ... ako ti je vec toliko stalo ....pa se tamo prihvati posla ....
Ma ovaj BOT do 12 mrzi sebe, a poslije cijeli svijet ne obracaj paznju...LIMVO TE LJOZE
PRIKAŽI ODGOVORE (6)