Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da nije Bićo neke figure izvodio ondje ne bi on prnuo od Bešića.
Nek zahvali Bicakcicu - ondje bi ga Besic zaustavio 100%. Ili bi mu neki pametniji stoper uletio u noge, jer kad ga pustis, ono je go u 99% slucajeva.
Sviđa mi se posebno kako prati i čeka igrača jer ako se zaletiš protiv igraca kakv je Messi ma ispadaš ko iz aviona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Besic je to demantovao u svom stilu
nikad pre nisam cuo za besica al je sinoc dokazao bre da je svetska klasa...ko bi rekao da se u onom malom telu krije atomski igrac
aaahihihihihihihhihihihiiii.....jel ovo vehabija u bosni???.....ma nije moguce :))))))
kad te čovjek pogleda, pomisli da ćeš na teren sa kalašnjikovim i torbicom preko ramena. kad ti već nedaju s tom opremom nastupiti, onda se i obrij kako spada.
Nema ga da se nemoze zaustaviti... nije od struje... :) Besic je to dokazao... nije mogao maketi... niti sta stvoriti... i odma ga je umirio... Besic vjeruje u sebe.. nije mu u mislima bilo, mesi je nezaustavljiv... Medunjanine mozda si ti bolji od messija.. samo jos to nisi skontao :))
ne lupetaj hari i nemoj prema sebi suditi... mani te provincijske, kompleksaške priče. pitaj igrače atletika, reala itd.
zbog ovog lika i bradice pocecu da navijam za vasu reprezentaciju kad budete igrali protiv Irana
Ono što je Bičakčić uradio u najmanju ruku je smiješno. Bešić je imao Messija svo vrijeme onda se pojavi Bičakčić i nekakvim retardiranim potezima pokušava zaustaviti najboljeg igrača svijeta.
Ironija je u tome sto smo mi dali 2 gola, a Argentina samo jedan, a ipak smo izgubili. Mislim da je Pape trebao poceti sa Medunjaninom, uz Misketa i Pjanu i da bi sigurno uzeli bod, ali jbga kad se Kolasinac prepao na pocetku.
Sta vam je ljudi, zar niste vidjeli da je Messi na kraju utakmice trazio dres od Medunjanina, a ne obrnuto, zato ga Medunjanin i hvali.
Reče prosječan igrač!
Bicakcic ko da je bio na umjetnickom klizanju, a ti zapustio bradu i iskvarcao se ma nema glavni ste, ugledajte se na Mumeta hajvani ono je fudbal.
Nije nemoguce, i obrij se.
Moj omiljeni vehabija :)
Kazu Argentinci 70% zemaljske kugle pokriva voda, a ostalih 30% pokriva Besic :)
Pa dobro to sam danas procitao bar 1000 puta.. Isti ste oni na yt sto kopiraju komentare
bićo da nije izvodio petom ne bi mesi pogodio,al dzeko katastrofa nece da trci,najgori je bio............
Messi je Messi...al Bešić je mačka