Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pipo dzabe komentarises da cemo izgubiti od portugala mi idemo na svjesko prvenstvo,ciro je spreman da nas odvede na neko veliko takmicenje ko sto su spremni i nasi zmajevi.sretno bosno mi smo uz vas .
TREBA AVAZ OBJAVITI INTERVJU SA SANELOM JAHIĆEM I INSISTIRATI NA NEKOM NASLOVU KAO \"SLOMIT ĆU NOGE RONALDU\". NE BI GA REAL PUSTIO NI POD RAZNO, A TO ZNAČI 40% MANJE POSLA!
Sačekajmo kraj utakmice pa onda dati ocjenu o sudijama.Kakve će dobiti instrukcije od velikog brata to mene brine.
Svaka čast fifi na sudijama,,,odlične sudije smo dobili
http://www.youtube.com/watch?v=29OqjfjgAG0&feature=player_embedded
J.E.B.O-ti pipo familiju retardiranu,ako necete ko ljudi 2,3 pametne reci odjebaus miki-maus ...F.BiH ...We are the SHAMPIONS!!!
Englezima je pun q**c CRonalda. Dva puta je Portugal izbacio Engleze sa velikih takmicenja. Vrijeme je da se ovaj sudac osveti portugalu. Penal za nas u 27. minuti... Salihovic --> 0:1
U Lisabonu smo se već jednom zaj...,Valjda će Ćiro biti pametniji od Alije
Pipo nategnem ti majkicu...
bilo šta se desilo u lisabonu ,ovo je veliki uspjeh.Ja bih da se pitam igrao 4-5-1-ta formacija bi bila rovita i mogli bi se boriti na sredini sa izletima misketa naprijed..dati ibričiću malo slobodniji stil igre koji mu odgovara..i čekati prekide ..i salihovića bombu!!!nisu ni oni atomska bomba!!!španija je vrh fudbala i polako engleska koja se sprema da uzme svjetsko..
PIPOOOOOOOOO hodža te okup sutra ako Bog da! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Zna li tko dali ijedna satelitska tv prenosi ove tekme, osim BHTV - jer oni kodiraju?
cuj milenkovic hahhahah ciro to nas zelis pokopati ?
nino milenkovic strasan stoper neznam zasto ga nije zvao prije ijaonako nam skripi u zadnjoj liniji.
selektor\"a\" reprezentacije sultan fatih terim je dao ostavku zato sto mu se mijesa u posao selektor \"b\" reprezentacije ,,