Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja u Tirani u kaficu bas pratio mec, kako ovi navijaju z svoju repku, skacu i staro i mladu. Dok sam vozio od Skadra ka Tirani, na hiljadi i hiljade auta okicenih albanskim zastavama kretalo se prema sjeveru. Naravno i oni s makedonskim tablama: Tetovo, Gostivar, Struga, s juga srbije, kao i kosovo, bili su okiceni albanskim zastavama i hrlili su ka Skadru. To me podsjetilo na "nase" srbe, koji isto rade. Cesto se viorila i zastava "velike albanije" . Svakako da sam navijao za bracu makedonce, ali nakon ovih transparenata i tolike mrznje i da sam cak pomoslio da bodrim albaniju, ne bih to uradio. definitivno Albanci i Srbi su isti, identicni po svemu i najveci problemi Balkana u svakom pogledu!
jarane pogodio si sve u rijec...siptari su kao hijene, samo kad su u coporu tad se kurce, a nasamo su pizdurine nevidjene...najvise mrzim kad odbijaju da pricaju na bosanski ..a dobro razumiju sta im kazes...nego pocnu na onaj svoj francuski jezik da baljezgaju ... ili cetnici ili siptari...meni je to jedno te isto.
Svaka njima čast....
i ov **beno...prekines tekmu pa moras sutra opet....
u Makedoniji 4 igraca albanske nacionalsnosti. Vjerovatno ih ima jos. U Albaniji i u kosovskoj repki svi! U Svici pola ih. Pa kad bi svi igrali za jednu bili bi u polufinalu SPa
BRAVO ESTONIJA NA NAJVEČOJ POBJEDI U ISTORIJI
....Španija sa 8:0 na domaćem terenu pobijedila Lihtenštajn,...pa kako vas nije stid,...dalo 8 golova...stane se na 3:0 radi respekta !!!
Stanes na 3, 8 mjeseci kasnije zbog gol razlike pratis sp na tv-u!
A i sjetim se utakmice nasih protiv lihtestajna, toliko su prgavi da im treba ubaciti 10 komada!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik je digao 58.000 na kladionici,slavim ko da sam ja,svaka cast majstore
Manje. Imao je dvije kvote 1. Oko 25 000 negdje je dobio. Svaka mu cast, kako god :D
Hakliberi , 28. 000 , imao je dvije kvote 1.00 , al opet dobro .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kosovo je Srbija!!!
Pored srbije !!!
Nije kraj, neznate vi Srbe vidim!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)