Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatna lopta sljedece godine
on je novi Thery Henry
Ko se za novac zeni Sto znaci: taj se udaje. Sto znaci: Opomena momcima da ce biti od nevjestine obitelji podcinjeni kaosluge jer su se ozenili zbog dobrog miraza.
Vise vrijedi sto zena zastedi, nego sto muz zaradi. Sto znaci: P istice sposobnost zenine stednje u braku.
Najbolji prijatelj je dobar savjet. Sto znaci: P istice znacaj dobrog savjeta.
Na sinu ostaje kuca i ime, a kcer je tudja vecera. Sto znaci: Arh. P koja favorizira sinovu obitelj u odnosu nakcerkinu.
Navika je jedna muka, a odvika dvije. Sto znaci: P iskazuje tezinu odvikavanja od navike koja je duplo veca negosamo navikavanje.
Prosetao mis po rafi pa oborio sundjer i razbio mi glavu. Sto znaci: P je komentar na neciju lijenost. U narodnojprici trgovac je ostavio svoju zenu da radi u prodavnici, a on je otisao drugim poslom. Kada se vratio zatekaoju je da lezi. A kad je upitao sta se desilo, ona mu je odgovorila ovom P.
Jeb(a)o je muz moje zene. Sto znaci: Saljiva psovka koju kazu ozenjeni muskarci kada vide neku zensku osobu kojaim je privlacna.
Deytonskom sporazumu pripali Republici Srpskoj. Oni ne vide nacina da se vrate u svoj kraj i ne zele dabudu izbjeglice u sopstvenoj domovini koja za razliku od drzave u kojoj sada zive nije u mogucnosti da njimai njihovoj djeci pruzi egzistencijalne uslove opstanka (posao i stan).
ako ne zadobije kakvu povredu bice igrac sa "svemira"