Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboli vise nekog ko ce gdje Prosle su te furke
Hazard-jovic-mbape 👍
umisljeni razmazenko
Bilo je jasno da ce kadtad u Real kod Zidanea
Neymar je sramota za fudbalski svijet, a da se ne spomene to sto kosta jebenih 222 mil eura. A Mbappe-u je i bolje da ode iz Pariza, sa njima nece nista postici.
glupsoni umjesto da se rješavaju ovih brazilaca, nijedan qrcu nevalja...na kraju će se i desit da će otići k7lian
Hahaha raspad sistema. Tuchel prevara od trainera
@GaziHusrevTurcin Gdje god je bio ekipa se pobunila protiv Tuchela...tako su ga u Dortmundu preko noci izbacili jer momcad to ultimativno zahtjevala od uprave. Tuchel ima psihicki problema. Javna tajna. A kada sa PSG sa ovakom ekipom uz masnu lovu popušiš u 1/8 finala protiv raspalog ManUnited te popušiš u Kupu tada si kao strucnjak davno otkaz zasluzio