Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je trebalo onda 1990. da osvoji? Ti kao svetski prvak, Van Basten kao šampion Evrope sa Milanom ili Maradona kao prvak Italije sa Napolijem i vicešampion sveta? Dvostruki aršini od Mateusa 🤣
A 2010.? Iniesta kao svjetski prvak, Sneider kao osvajač lige prvaka ili Messi bez značajnog trofeja?
DellBoyy, jel to majke ti pokušavaš uporediti Snajidera i Iniestu iz 2010-e sa Messijem iz prošle godine gdje je Messi imao 35+ golova i 25+ asistencija? Messi za razliku od njih ima i statistiku i trofeje.
Kada je Messi imao najviše golova i asistencija, a Ronaldo osvajao ligu prvaka uz pomoć sudaca onda ste govorili da su važniji trofeji i Ronaldo je dobijao zlatne lopte. Sad kada Messi ima Svjetsko, sad bi gledali nešto drugo 🤣 I ako je nije dobio Ronaldinho 2006 zbog lige prvaka i lige ne treba je sada dobiti ni Haaland. Dobio je Canavaro samo zbog SP kao i Brazilski Ronaldo 2002 kada je dao 20 golova u citavoj godini.
Upravo i konac sve 👋
2010, 2014, 2018 - osvajac zlatne lopte nije bio iz prvaka svijeta Kao što bilo u redu dati Ronaldu/Cannavaru zlatnu loptu zbog dobro odradjenog turnira, ne bi ni sada trebali dati liku koji nije bio najbolji igrac u svom klubu, a dok je onaj robot Haaland razvalio (treba ga kriviti sto igra za Norvesku koja nema neku repku) btw, vecina ce ljudi, kao i ja, reci da je Messi GOAT
Messi Taraba
JOŠ NIKO NIJE INFORMISAO MATEUSA DA CIONISTI NE UPRAVLJAJU SAMO SVJETSKOM POLITIKOM, NOBELOVIM KOMINTETOM NEGO I SVJETSKIM SPORTOM.
Prvo mu namjeste svjetsko prvenstvo da pobijedi pa onda i zlatnu loptu. Messi ce i u penziji osvajati zlatne lopte i titule kako je krenulo.
Dok su Ronaldu namještali zlatne lopte i lige prvaka, nije ti smetalo?
brani gurbet gurbeta :)
Ma dobija na osnovu necega, vjerovatno bliske veze sa cionistima, likovi upravljaju svime, koliko je taj lobi jak govori cinjenica da ne smijes rec da ne podrzavas ubijanje zena, djece. Budala to vidi. Na svjetskom isto sr***, dobio nagradu za najboljeg igraca, valjda sto je prosao gvardiola, vauuu, taj potez nenadjbv.
Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golova zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravili se onako kako Ronaldu odgovara.
Sta reci za argentince, bijela ciganijaa, drzava koja je davala utociste zlocincima, i drzava koja sad podrzava Izrael.... mars Argentinci, mars Mesiiii lopove
Ajd budala zna da ovo nije nagrada za najboljeg igraca, covjek u penziji dobije nagradu, prvo lewandowski, sad halland, svi su oni pokradeni, stimung, brate mogo je onda i CR rahatom barem biti na listi.
Riberya i Neuera je pokrao Ronaldo, a ne Messi
Samo jos oni najgluplji nisu svatili kome se daje ova nagrada.Koliko je puta Mesi pozirao sa izraelskom zastavom ili se slikao za casopise kako pokazuje satanisticke znakove.Probudite se majmuni.
Ne vjerujem sta citam. Jel Modric podrzavo izrael kad je uzo zlatnu loptu 2018? Je l Benzema prosle godine podrzavo cioniste?
JOŠ NIKO NIJE INFORMISAO MATEUSA DA CIONISTI NE UPRAVLJAJU SAMO SVJETSKOM POLITIKOM, NOBELOVIM KOMINTETOM NEGO I SVJETSKIM SPORTOM.
da li si ti svjestan cinjenice da Messija mrzi citav Izrael jer je se messi priklonio palestini? Ukucaj na googlu: izraelci-ogorceni-mesi-se-priklonio-teroristima
Isti ovaj licemjerni Mätthaus je osvojio Zlatnu loptu 1990. godine na konto Svjetskog prvenstva kojeg je Njemačka tad uzela. U Interu je bio jako loš, čak su i ispali iz tadašnjeg Kupa šampiona, tj. Lige prvaka. Međutim, za razliku od Lothara, Messi je imao vrhunsku statistiku i u klubu, nije samo razvalio Svjetsko. Licemjerni Nijemac.
Trenutno nasoj reprezentaciji bi vise pomogao Messi od Halanda, jer Messi zna i uigravati ekipu....
Sta ce di maria izgleda ko lik sto prodaje zetone za ringispil
di maria moze kopacke ribat matthausu