Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I velikog Djurica :)
Imamo dvojicu Susica u repci. Fali jos jedan pa da kafu pristavimo.
izdajnik
Ne znam sta ovo radi u reprezentaciji, ali sta god da radi, nadam se da nema puno veze sa nogometom. Mesi se rijetko sta moze zamjeriti, ali poziv za ovog drugog Susica, ili Anicica je bas smijurija.
Zato sto su obojica ponikli u Zrinjskom?
Nekako se vise uzdam u majstorije Pjanica i Medunjanina! Dzeko previse zicera fula u zadnje vrijeme da bismo se u njega pouzdali! Daj Boze da me dzeko sutra demantuje! :-)
Samo da ne pravimo kardinalne greske a razultat mora doci.
a djurica nemamo jel
Jel' i ovo amidzinog brata mali?:D
e moj Sušiću, za tebe je Avdija doktor za fudbal
Cuj agresivno u odbrani?Jeste ovo neki strucnjak. Valjda cvrsto,defanzivno ili jako ofanzivno.Necemo valjda napadati u odbrani....? Ali,i ovo je neku amidzic,pa i ne cudi. Pored ovakvih slabo ce biti hajra.
Zar niste sad kilx
sve ispod 6 komata za bosnje bi bio uspeh
@Jack_Goff mene cak i ne brinu 6 komata...ja se plasim da belgijanci skroz ne nagrde bosnje pa im uvale 9-10 a za 6 cemo lako
@puJ-do @amortizer kako vam volja al ja ziv nisam a pola me nema za bosnje veceras..predosecam veliko nagrdjivanje..daj Boze da gresim
Mateo Susic reprezentativac BiH? Otkada? Od utorka?
JEBOTE BOG DOVEDITE CIJELU FAMILIJU SUSIC NEKA IGRAJU ZA BEJHA
što psuješ debilu
@Bosanskisin12345 tobe jarabi