Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA STE NJEMAČKA A NE MAROKO FIFA BI VAS UZELA U RAZMATRANJE OVAKO SAMO VAS JOŠ VIŠE MOGU KAZNITI!
@fidel1984 bravo glupi Bosnjo koji sjednes skrstenih ruku i kazes "sta se imam boriti kad sam izgubio" dok Svabo Muller pokazuje svojim kolegama kako imaju jos 6 minuta da daju 2 gola protiv Koreje nakon sto su primili gol. Stvar je u tome da se treba boriti i traziti pravdu. Takav nam je mentalitet gdje god krenemo. "Sta cu dzaba uciti kad nemam stelu da se zaposlim", "Sta cu se buniti protiv sluzbenika na salteru koji je drzak kad to nece imati efekta" itd. GRIJESIMO.
@ferhat_80 protiv sistema se ne možeš boriti nego samo oboliti ta bitka je unaprijed izgubljena!
Za razliku od Srbije, Paname, Kostarike i Saudijske Arabije, Maroko nije zalutao na Svjetsko
Nasi neznaju ni zalbu naposati, da je onako ostecena njemacka ili cak i hrvatska, mediji bi vec pisali da se razmatra ponavljanje utakmice
Ovi Marokanci su baš glumci, slični su Portugalcima (i izgledom i pristupom igri). Grci i Portugalci, e mogu i ovi sa njima.
pa i da im uvaže to, opet ne bi prošli dalje
Ne pika se zalba muslimanima u demokratskom svijetu
Trebalo je prvo prvjeriti neke ekipe, tipa Egipat i Arabija, Panama, Costarica, staviti ih u dokvalifikacije prije SP, npr. sa Italijom, Holandijom, BiH, Turskom i sl.
Senegal, Nigerija i Tunis jedino znaju igrati lopte u Africi.
eh moji marokanci, nije fudbal za arape...bolje bi im bilo da se dalje bave svojim kamilama i da se ostave fudbala...
Opusteno, moji Marokanci. Bili ste dobri, niste zaaluzili poraze ni od Irana ni Portugala, ali ste u dvije od tri utakmice primili gol u 95. minuti. Uspjeh je i plasman na Mundijal. Nemojte bit placipicke kao nase istocne komsinke - izgubili, ispali, Boze moj, zivot ide dalje a vi naucite nesto iz poraza, nemojte da bude zalud.
Dzaba im kirija sada
Poslije ebanja nema kajanja
Nista novo kad igras protiv spanije. Sjetite se samo Yuge, BiH,Dinama...
Teska ciganija vise ganjali sudiju nego spanske igrace
Ne znate ni da ispadnete ko gospoda! Ni Srbi ni Marokanci! Ugledajte se na Nemce! Gospodski zadnji u grupi. Tako da nema dileme!
Proš'o voz.