Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najcistija ljubav na svijetu je ljubav majke prema dijetetu. Svaka cast Marokancima
Džennet je pod nogama majke - Muhammed s.a.v.s. I jeste tako. Laže ko god kaže suprotno.
živim za svoje sinove. i sve što su dobili od mene dobili su podjednako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako se poštuju žene, majke u islamu.
Vidi izdajnika što lupaju minuse… jel to nije barem 100 komentara protiv Osmorke (uglavnom onih sa najviše pluseva) izbrisano u zadnjih 7 dana? Niko nije glup. Svi vidimo šta se radi.
Sretno sam ozenjen sa marokankom i imamo dva divna sina. Bogu hvala.
Gdje je sad onaj danski klošar koji ni kućni savjet ne može da okupi
Uh što ih je fino vidjeti - goto sve pod hidžabom.
Tamo zena nema nikakva prava, jedino kuci ai ne muzu nego djeci. Pa je djeca makar postuju kad niko nece. Onda naravno dolazi do disbalansa kad se djeca odnosno sinovi ozene jer sinovi onda imaju nekoga a one ostaju same. I ide tlacenje njihovih zena. I tako u krug. Divna je gesta, ali na zalost zbog njihovog zatucanog drustva.
Mato da ti nisi malo zglajzo - eno ti Zapa pun lezbi i ostalih razvratuša pa se tamo ispunjavaj.
Prioriteti u islamu! Jedna je Majka.
Nasi bi svoje starlete doveli
Masalah,radi ovog cina postujem njihov uspjeh na svjetskom
Jesu poslije imali i svečano kamenovanje ove dvije koje su došle nezamotane? 🤔
Nisu, spalili ih na lomači kao vještice. Zadnja spaljena vještica u Hrvatskoj bila je Marica Vugrinec Sajković, koja je justificirana 1751. godine, a osuđena je kao vještica jer je jednu djevojčicu iz Svete Helene izliječila od teškog oblika paralize.
Svaka čast za požrtvovnost,prvrženost i domoljublje.
Sad će ih napasti sa zapada jer forisraju majke a očeva nigdje, ljudska prava :) p.s. svaka čast Marokanci, familija je osnovna ćelija i naroda i države
Veliko poštovanje Marokancima ..
Bravo Marocco!
Bravo
Balkanci bi doveli oceve (i mozda pola kafane haha). Ipak najbolje je kod nas i kad su svi tu i mame i dijeca, zene, braca itd.. Marokancima je to malo teze okupiti jer je babo ima najmanje 10-tero djeca sa 5 zene, pa je najlakse i najjednostavnije dovesti majku hehe..
Majku postuju a zenu maltretiraju kao da i ta zena i nije necija majka. U Africi je bukvalno sve na ledjima zene. Uz to su obicno neobrazovane i naucene da trpe sve. Propaganda samo na drugi nacin, naravno na racun zene/majke.
Prije svega, Afrika nije zemlja nego kontinent sa najviše zemalja na jednom kontinentu- 54, gdje zivi oko 1,5 milijarda ljudi. U Africi se prica 1000-2000 jezika. I ti primitivac gledas Afriku, kontinent kao homogenu zemlju, na kom zasigurno nisi nikada bio, da je sve na ledjima zena. Edukuj se!