Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo srece tebi i tvojoj familiji,i hvala za sve
Brate mili, sto si ostario.
moguce je i da dobiju azil ako zatraze aaaa
Zeljo je dobro odigro u Sarajevu. Zez, Stevanovic, Zeba, Zakaric kao i golman dobro su odigrali i mozda jos neki. Svedjani se branili i isli na kontru pa ako sta bude. U napadu nisam vidio nikoga ko moze go dati. Mozda Zec. To Topic najbolje zna. U Stokholmu ce biti druga vrsta nogometa. Svedjani ce vise napadati i bice vise prostora za kontre. Tu treba taktiku razraditi. Sretno Zeljo.
Neko mora otici u njihov sesnaesterac da da go, ko na grbavici nema sanse
Covjek je 100% u pravu eh jedino sto sam ja malo vise negativniji za ishod u Svedskoj pogotovu sto je nasa dijaspota sad ovdje pa ce biti i manje navijaca
Marko Topic - bosanska legenda.
Skroman, vrijedan, radan, istinski patriota :) Volimo te Marko :)
Tacno, u svedskoj je sve moguce samo ako se potrudis.