Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predobar komentator, radi svoj posao najbolje, super mi je gledat tekme kad on komentira, a pogotovo kada komentira igru barce..pozdrav iz Hrvatske
Ne shvatljivo je da napaćeni Bosanci i Hercegovci obožavaju nekoga ko je do jučer bio negdje, pobjegao iz ove zemlje, otac mu vojno lice i možda je projektovao napade na BiH. A on sa čistom ekavicom na televiziji koju vode tzv Zelene beretke, i još dolazi kod novinarskog diva Senada u dnevnikda bude promovisan i uzdignut do zvijezda. Da li postoji išta što će napaćene Bosance i Hercegovce naučiti pameti?!
mislim da ima govornu manu
VOLIM FUDBAL! vazda sam isla na tekme sa momkom i rajom. sad nema nista bolje nego kad kuci nesto radim, a iz dnevne se ori Marjan Mijajlovic! odlichan je! merak mi je pogledati dobru tekmu, a on je dosao kao shlag na tortu!! zna znanje, nema shta! dobrodosao majstore!
To Marjane!!! Sluso sam te neki dan kad si komentariso Barcy, jarane, odlicno to radis! Mnogo korisnih informacija i nenapadni komentari utakmica! Marjane, ti si komentatorski GENIJE!
Ne kontam ovo odusevljenje. Lik ima grlen glas, seljacki akcent njemackog i puno je ugodnije slusati kada Bela Rethy prenosi utakmice Bundeslige nego ovaj Marjan. Naporan je za razliku od njemackih reportera koji se ne deru kao stoka. Bezze. Klasicna balkanska seljacina.
Svaka cast,fenomenalano..Mlad sam i poneku utakmicu Mlade D sam gledao u snimci,mislim da je Marjan bolji,indivualno je....
to majstore, znas sta je nama znacio Baho, ali slusajuci tebe mislim da smo u reprezentaciji pokrpilli sve rupe, osim odbrane, naravno.
Covjek zna znanje i pozitivan je lik.Zelim mu puno uspjeha u profesionalnom i u privatnom zivotu.
ma covjek je klasa nema sta
Dobro dosao Marjane i sretno u Belgiji i u daljem radu.
DOBRO NAM DOŠAO MAJSTORE. SRETNO NAM U GENKU. TO JE NAŠA DRŽAVA NIKOGA MI NE MRZIMO KO NAS VOLI VOLIMO I MI NJEGA. NE SMETA NAM EKAVICA I TO JE JEZIK I KULTURA NARODA. STARI SRETNO SVE NAJBOLJE U RADU TI ŽELIM. HVALA ŠTO SI DIO NAŠE BOSNE I HERCEGOVINE U KOJOJ IMA MJESTA ZA SVE LJUDE KOJI JE VOLE I DOŽIVLJAVAJU KAO SVOJU. HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO
Ovo je dobro kad kaže \"nama\", ima nekih komentatora na BHT koji su tu u BiH bili stalno pa su govorili \"reprezentacija BiH\" a ne \"naša reprezentacija\".
Dobro nam dosao Marjane. Ne obaziri se na komentare frustriranih bolesnika. Edine, i tebi svaka cast. Samo nastavi.
kakve ima veze sto covjek govori ekavicu i sto je intervju \"preveden\" na ijekavicu? prema toj nebulozi znaci da bi intervju sa sagovornikom iz japana trebao biti na japanskom. lijeci se covjece !