Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta iskreno...Mario zaslužuje puno više!
Pare cine cuda...sretno...
Ni jedna ekipa nije mogla bez ''Avdije Derakovića'' i sada ne može bez Marija Mandžukića.
Samo naprijed kralju. Ti si svoje odradio.
Dali ce tamo ustaskim pozdravima da se sluzi ??
Zar ga nisu trazili MANUTD, Real, Barcelona, Inter i ostali
To je realno njegova klasa, guranje na silu po velikim klubovima nemoze biti vjecno
Panj, ako ga lopta ne pogodi u glavu nece ni uletit u go
@gooUser1574603143, panjevi ne zabijaju škaricama u finalu Lige prvaka ili u polufinalu SP. Kužiš?
Car je nema šta ... Bravo Bosanac moj
E Mario šta ti to sve treba? U Katar možeš i za par godina. Zaradio si pare, ali i momentalno završio karijeru.
I nevjerovatno da je ovaj kloc napravio trostruko bolju karijeru od Džeke . Igrao za klubove poput Bayerna , Atletiko Madrida , Juventusa , osvojio ligu prvaka itd . Samo još jedan dokaz koliko Hrvati imaju bolje i sposobnije menadžere . A naši bi Ronalda prodali u Tursku 2. ligu
Zaključak bi bio da su vicevi o vama istiniti.
@Kriticarrrrrr E vidiš to nije nevjerovatno. Mandžukić nije toliki talenat kao Dzeko, ali je izvukao više iz karijere od njega. Ne možeš da se vadiš na menadžera. Kao igrač ti si taj koji donosi odluke ko ti je menadžer. Ali kad kod nas igrač razmišlja da se proda i zaradi pare, a ne da izvuče maksimum iz karijere, onda je ovo normalno. Isto kao sa Misketom. Najviše asistencija u Bundesligi u šampionskoj godini Wolsburga, pa ode u Glatasaray i odtad nismo čuli za njega.