Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ekstra golman. I čestitke Želji. Josipa Kvesića ćemo gledati uskoro u nekoj jačoj ligi. Momak je preoro teren. Svaka čast.
Pa vec je potpisao za Antalyaspor.
Znaš, Bošnjače, nije davno bilo, Sveg’ mi svijeta, nema petn’est ljeta, Kad u našoj Bosni ponosnoj I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata, A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire. Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsv’jetlije blago, Naše ime ponosno i drago.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Heba cemo sad i Standard i Šipad !
Nisi iz konjica nikako XD
Svaka čast Želji i naravno čestitke...al me nerviraju ovi kvazi navijači što po Klixu pišu da su navijači Sarajeva a neznaju Koševo ni na Google Maps-u pronaći pa sad nakon što je Sarajevo ispalo pljuju i laju na sve strane...Sarajevo kad je izbacivalo Redom:Helisinborg,Levski,Haugesund,Atromitos i dovelo na Koševo Borussiju M. ne sjećam se da je iko od manijaka veličao Sarajevo a pljuvao po Želji zato što isto to nisu uradili!Željo tek kad prodje Standard igrat će Play Off koje je Sarajevo igralo 3 puta(Cluj,Zeta,Borussija).Da se ne lažemo ovaj Ferencvaroš nije ni sjena Lecha i suvišno je praviti bilo kakvo poredjenje.....Još jednom čestitke Želji!
maarjaan, maarjjaan antooolovic, maarjaaan marjaaan antooolovic
Protiv Standarda juzna strana treba da bude plava, a sjeverna bordo i svi da za Zelju navijaju. Nema nas toliko puno da bi smo se dijelili a posebno ne na ovakvim utakmicama. Za iskorak vise, na bilo kom planu nama treba zajednistvo. Priliku da ga pokazemo stvarajuci ambijent kakav svijet jos nije vidio imamo vec iduce sedmice. Pamet u glavu vodje Hordi i vodje Manijaka.
Ovaj klix pun pitara :)
momci lijepa igra,sto je najvaznije nece samo sarajevo navijati za vas bosna cijela ,jedinstvena prelijepa je uz vas za sljedecu utakmicu mud.. dole i nastavite tako ...extra igra ! (uzvicnik)
Sad se Tan lupa po glavi što nije kupio Željezničar :-P :-P
Ma ne lupa, frajer ima fetish na bordo boju. Plava je prejaka za njegov ukus, voli on te malo slabije.
Želim poručiti ovim šugavim papcima ili ti ga nazovi navijačima koji su do jučer navijali za Konjicki Igman a danas za FK Sarajevo i koji misle da je Sarajevo jače jer se zove po glavnom gradu i još seru ovdje po komentarima i pišu takve nebuloze da moj mentalni sklop ne može podnijeti taj papanluk, da mi se dobro naduvaju čega god žele i vrate kao povratnici na svoja sela i bulje u telad umjesto tekme. Pozdrav,ŽIVIO PAPANLUK al' na selu.
jel te pito dali ti je seka navijala
Hajd antolovicu ne seri , niste boca juniors . Dovedi ga protiv Radnika ,Viteza i ostalih ,pa da vidimo sta ce ti onda reci.
Sto bi srknul da ne cekas Antolin ljefpro? Na astalu gori gofno. Sarajlijo od Foce
Samo da kažem da je ovaj Standard redovni učesnik grupne faze lige Evrope (znaci nije nikakav Kukesi,Zeta,Levski itd)i da bi Željo njihovim izbacivanjem uradio zaista mnogo.
Da s Realom igraju kad navijas srcem vjerujes da je sve moguce!
Joj sto ne nogu ovih sranja tako se igra za svoj klub a ne kao pitari pa prosle godine su isti igraci igrali za sarajevo pa ste kontra komentarisali kako smo mi glup narod fazon je sto su zeljovci zavidni pa se vade fol zeljina djeca aa iskreno bi voljeli da ih neko kupi
Napokon publika kakvu zaslužuje stadion poput Koševa
Kad vas bude na grbavici svaku utakmicu bar 5 hiljada onda se mozete kurciti .
grijeha je vrijedan svaka cast igracima akobogda da padne i ovaj standard iz liega,
Bravo komšije,čestitam od srca! Bas ste me obradovali!
Još samo da nije bilo problema kojih jeste, navijanje u 2. poluvremenu bi bilo duplo bolje. Ali nije to bitno. Željezničar uvijek i zauvijek, ljubav se zove imenom tvojim.