Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Droga mu je pojela čitav mozak.
Ima on vise mozga od tebe ne sikiraj se.
Da ovaj zna da je Zvone nokautirao drota na sred travnjaka u dalekoj 1991 ne bi ovo govorio :) :) -- Boban jeste Hrvatina, ali ga postujem jer je covjek iskren. Voli Hrvatsku i poginuo bi za Hrvatsku, ali nije ustasa. Zato ga i ne vole Hrvati toliko - mnogo vise je cijenjen u ITaliji nego u Hrvatskoj - inace Zvone je gospoda, govori Talijanski kao profesor, zavrsio fakultet.. za mene je Zvone klasa
@Lubin ne vole ga ba HDZ ovci to sam htio reci
ko da su mu ćova i bak mentori glupostima iz anonimnosti
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Mjenjaj dilera unistite taj
Nije posto poznat jer je zavrsio fakultet nego zato jer je rukom "suto" loptu.
Ajde da je neko drugi to rekao, rekla bih da je lud jer ide na Balkanca. Ali ovo je Argentinac Maradona rekao. I Balkanci i Argentinci su ludi, vole se pošteno potući.
Jedan od najboljih ikada, bez sumnje. Droge su mu spržile mozak, već dugo ga niko ne shvata ozbiljno. Čak ni Kusturica.
Bio si dobar igrac al si go vno od covjeka
Boban kada je policajca gazio u bivsoj jugi yebi bi pojeo za dorucak hajaha
Sve je sebo na kurvaluk, kocku, drogu..