Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pele je osvojio 3 svjetska prventva , nije se drogirao i nije davao rukom golove
Smijesno. Igrao u strasnoj generaciji Brazilaca. Sto nije u Europu dosao da se pokaze ?? Nije se ni Maradona drogirao tokom cijele karijere, vec pred kraj. Da je igrao u Brazilskoj ligi, mozda ne bi nikako. Osvojio je i Maradona SP. Osvojio bi i 2 da su ga kao Pelea poveli sa 17 godina SP. Drzavni skandal se desio kad ga je selektor izostavio. I igrao je jos jedno finale, ali nije mogao sam.
Zidan je bolji od njih ;)
naravno da je drugi kad je mesi prvi a ti maradona tek treci
Maradona ne može ni kopačke čistit Peleu.Gledao sam obojicu,Pele je bio bolji u svemu,pa i u ferpleju.
Maradona je najaci individualac svih vremena.i uvijek je igrao u losijim ekipama nego svi najbolji svjetski igraci i prije i poslije njega.Zamislite da Messi ili Ronaldo ode u Udinese sad i bude dva puta prvak Italije i da osvoji cup uefa/evropska liga.Sumnjam da bi uspio.
Diego Armando, hajde uzmi malo sira....
Sta li je Maradona smrkao pa ovakve gluposti valja?!
a ti ces diego biti iza lea vjecito :D
Ma poklopite se obojica...to vrijeme kad ste bili najbolji je davno iza nas i vas...
Pele - najjači fudbaler. Jest da je igrao u doba kad fudbal nije bio ovako popularan, al lik dribla igrače ko da sa djecom igra. Maradona nije ništa bolji od Mesija.
Cccc ko kakve ženturače...:/
Maradona ne rise sviju ti...