Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Argentina, pored takvih velikih trenera kao što su Basile, Ishia, Billardo, pa čak i Simeone, drži ovog mamlaza..nevjerovatno. Izbor igrača mu je katastrofa, taktika još gora, i izgubili su svoj stil i igru. Kako je krenuo, očekivao sam da će i Nestora Sensinija pozvati.. Na kraju krajeva, i Paragvaj i Čile, pa čak i Urugvaj su više pokazali od njih u kvalifikacijama, pa neka ide ko je bolji. Njemu su Collocini, Guttierez i Veron glavni igrači..hahah..koji cirkus.
celo selo smrce belo jojj
narkoman..... prvo povuće ćizu bijelog, pa onda ne zna šta radi
pa ovaj maradona je stvarno budala nevidjena, argentina ce zrtvovati jednu od najboljih generacija ikada da bi zadovoljila ego jednog obicnog diletanta i narkomana. koji fakini.