Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Sudijentus nastavi siljiti , nema sanse da doletis , biliv mi. P.S. Bolje vrabac u ruci , nego fleka na ramenu. Ostani na cemu si Diego.
Zna on da je prvak Juve pa moze ovako da lozi navijace. Evo i ja dolazim helikopterom, a tamo cu svakom navijacu pokloniti po rols rojsa ako sasuolo bude prvak
Kakav je to helikopter da iz Argentine doleti u Italiju c c c c c, maradona opet bijelo uzimaš
Zna da nece osvojiti zato i prica bajke:)
Dobar je Diego, futbaler od naroda i simpatican lik, i veliki igrac, al svasta prica ponekad. Reko je prije sezone kad su zaposlili ovog trenera Sarrija kaze nevalja, nije on za velike timove, pritiske ko Napoli i tako. A covjek dobar trener pravo, bio bankar, nikad nije igro, i iz hobija posto trener, 10 godina uz posao, i onda preso tamo 2000 za stalno, trenirao amatere i C timove, i onda u Serie B, doveo Empoli u Serie A, uspio zadrzati ih tamo, i onda ga Napoli doveo. Vrlo pametan covjek.
juve ce osvojiti bez problema
Ja cu doc žutim taksijem .. izvoli
Ako Napoli osvoji titulu i ja dolazim helikopterom! :)