Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma čuj ti to, navijači ekonomski eksperti. Zato nam je fudbal tu gdje jeste.
@Trump2020 da.. i oni zive u nekom ‘svom’ svijetu poput nasih vrlih politicara.. cudo nisu abramovicu, seicima iz arapskih zemalja zabranili navikaci privatizaciju... nebulozama nikad kraja
Privatizovati jašta! I ako ste nekakvi autoriteti, objavite proglas huliganima da u vaše ime ne uništavaju fasade po kantonu sa grafitima TM 87
Haha cuj privatizacija, jel to brajlovic hoce opet cevape da ulozi, hahaha
Nema kluba bez stručnih profesionalaca, uprave, administracije, finansijskog i pravnog sektora uz kontrolu i nadzor ulagača ili vlasnika. Sarajevo je jedino napravilo iskorak , nije pokupilo svu pamet ali je napravilo iskorak. Što se tiče moga Želje tu je previše sitnih, mišjih, jazavičarskih interesa preko : '' buba-švaba, štakora i krtica'' ubačenih za izvlačenje novca a ne obezbjeđenje finansija.
ovaj neku majmun sto pise treba pred savez ici zbog koga osima jel koji je pokrao zelju i sad se ko vratio e haj bas da vidim sad bez para i na posten nacin da uzme titulu siljka suspendovali covjek nije kriv sto zeljo nema para i sto nike na vrijeme placeno petrovicu ni savez nije kriv svakako bi uefa zabranila isto da tebi neko duguje nesta ti bi ko sutio bi ali malo sutra svako se bori za svoje tako i treba ali zato da imas svoje ja moras sve svoje na vrijeme zavrsiti
Ko da ce vas neko nesto pitati .
Više ste oštetili Želju u poslijeratnom periodu paleći baklje i bacali topovske udare na teren nego što je klub izgubio neigranjem u evropi. Nego, ako imalo volite klub ponašajte se kao navijači klubova koji igraju po evropi, a ne da da se ponašate ko neko divlje pleme..najbolje bi bilo da se razmilite po svim tribinama..da naučite kako se navija i voli klub.
@Jajenaoko2x2 Mojne tinsra svijuti , svud na svijetu se pale baklje i bacaju topovski, predji ti na sah, nije fudbal za tebe ..
Ovo samo kod nas ima da navijaci odlucuju o strukturi kluba, navijac sve sto moze je kupiti kartu ili ne. A i budali je vise jasno da ovo nije ono doba kad su firme davale novac za klubove , sad je vrijeme nazalost drugacije. Od stare slave i socijale se ne zivi. Ko ulozi novac taj ce i da brine o klubu, a ovi sto su do sad izvlacili ono zadnje iz kluba ne trebaju nikom.
Mislim da je pravo riješenje samostalna ugostiteljsaka dijelatnost "BRAJLOVIĆ",to bi bio pravi investitor.
Ko vama klosarima treba da odgovora, debili jedni? Misle to sto navijas za klub da ga posjedujes, kad vi budete ulagali u klub umjesto sto klosarite po tribinama i roditeljima trosite pare 30 godina tad cete moci i reci nesto, a za sad ko va *ebe.
platite petak ulaz na tribinu i mislite da vi imate kljucnu ulogu za klub
Zeljo je 94 trebao biti ugasen,nazalost ugasi ga Siljak 2019
Privatizujte klubove i bit ce svega lijepog,a ne kao neki kvazi glavni navijac odlucuje i kao tribina ko ce sta kako....eksperti sa tribine kad je ljubav tolika nadjite bi 10 miliona pa ulozite iz ljubavi pola vas uzima novac na tribini od raznoraznih stvari na jugu mala privreda kantona Sarajevo...to je problem ovog drustva previse”pametnih”
Samo na Mamić moze pomoći 😀😀😀
Nek ga kupi zuban sposobni i zula
Ja sam manijak i ne slazem se sa ovim. Samo privatizacija klubova moze biti od hajra, od ljubavi se ne zivi
Kakvi su ovo hoštapleri i klošari pa to nema nigdje na svijetu. Sta ce on sa 3 zuba u glavi znat sta znaci privatizacija i sta je bolje za Zelju. Glupani.