Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Pjani,Ronaldu,ali ne nema ga u Juventusu da poštenije zaradi platu od Manđže...
malo koji igrac tako redovito zabija u velikim utakmicama kao Mandzo...On nije igrac koji zabija 2-3 golove po utakmici ali kad zabija onda su to bitni golovi...
Nije Mandžo samo nadvisio Santona nego ga je doslovno ''pojeo''.
Ko je taj Ronaldo? Ne vidi se od Mandže. Da ne daje golove iz penala, i da ne krade slobodnjake Pjaniću ne bi ga nigdje bilo.
Mandža se ispiša po romanistima i dreki
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Pa freaer je dao 4 gola iz slobodnih udaraca od 300 pokusaja. Pjanic treba da izvodi slobodnjake
Madzukic Hrvat on samo glumi pred kamaram ko svi politicar.
Povreda Džeke je prošla hvala Bogu,ali onaj kreten mu dade samo 13 min.bolje da nije ni ulazio.Onaj Under,tačno izgubljen lik,ko muha govnara samo zuji po stadionu i nije ni čudo što je Roma tamo gdje i jeste.
Najbolji napadač na balkanu.
Dzeko loptu vidio nije :)