Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lulić u jednoj rečenici rekao istinu... Naši igrači dođu na odmor...
Ako budu igrali kao u Finskoj tacno nece vam biti lako, ustvari bice vam prelako
pola tima izbaciti iz rep pa neka se rellamoraju mami...
Sada su izraziti favorit u grupi J za plasman na završni turnir najboljih evropskih selekcija sljedeće godine. ... pa kad nisu bili bgti . da nismo mozda mi bili favoriti cccc
Bojim se da nema pomaka u našoj igri, pogotovo u odbrani. Sve nam se isto dešava kao i prije par godina. Idemo kao napadački, a pozadi puše propuh, a mi se na to ne osvrćemo sve dok ne primimo par golova kao sad protiv Finaca. Sad ili nemamo boljih (isti su igrači u odbrani kao prije dvije godine), ili imamo ali im nije pružena šansa. U početku je Prosinečki uvodio kao nova imena, pa je onda stao i ovi što sad igraju su svetinja, i ništa se više ne mijenja.
Da recimo Hajroviću nema mjesta na spisku, ne mogu da shvatim, ali što više to pišemo i govorimo sve su manje šanse da će ikad zaigrati. Memiševic, Đumić, Prevljak, pa zaboravljeni Đurić, samo su neka od imena a ima ih još što zaslužuju priliku. Džeki su 33 godine, a ja još ne vidim da mu se sprema nasljednik.
@vrhovni miš Jeste samo što smo prije par godina i imali igru prema naprijed uz Džeku u najboljim godinama , pa Ibiševića , Lulića , da ne pričam o Misimoviću i Pjaniću , plus Mujdža kad napravi prodor po desnoj strani , pa smo onda nekako i mogli zakrpit odbranu , a sad jednostavno nema ko da zabije gola .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od 15 utakmica od kako nas vodi Prosinečki, u 8 utakmica nismo dali gol. Sinoć je bila razlika u tome što smo igrali protiv ekipe koja je iskoristila svoje šanse.
Bude li Sunjic igrao Italijani ce nas otresti kao slinu. Sunja je predobar kao covjek ali brate kao igrac je totalna taraba. Opet smo zbog njega fasovali oba gola. Kod prvog gola je ispao pravi degenerik a ispao je jos jednom ali srecom pa Pukki nije iskoristio sansu. Italijani ce to sigurno koristiti.
@Takovasprcam Nama Sunjic igra stopera i glavni nam je u odbrani. Osnovni problem jeste sigurni stoper i vodja kakvog smo imali u Spahicu a kojega je dotesao Barbarez. Sjetit cemo se da je Barbarez bio napadac a poslije kada je vidio da nam nema odbrane vratio se licno nazad i igrao odbranu i ucio Spahica kako se bude vodja. Zato je Barbarez trebao biti selektor jer covjek zna gdje je nas problem.
@Takovasprcam Da sigurni stoper Spahić. Kad nije bio kriv za gol, onda bi dobio bespotrebno crveni karton.
Mi smo zavrsena prica, sreca nas napustila od proslij deset utakmica, tim star ko grcka nema novih mladih nada, ali ni to nije problem da ovi hoce igrati s obrazom nego misle o ljetnom odmorj
Ne vjerujem da će vam biti teško. Sa onakvom igrom u odbrani, nema šanse da ne primimo gol, a sa sinoćnom igrom u napadu nećemo ga nikad dati.
Zensko sam i mene sve stid ovog poraza. Mozda bih i ja bolje odigrala 👑
Pogledaš Hrvate juče kako ginu za svoj dres iako su ti isti napravili što će teško hrvatska ponoviti i pogledaš naše koji su samo jednom u istoriji otišli na SP i ispali u prvom krugu i sve ti bude jasno. Nisu Hrvati bolji od nas ni od srba samo malo više vole svoju zemlju, grb i zastavu.
@maximos Ne sporim to!Bolji smo i zbog sveokupne organizacije, omladinskih skola (dinamova je zvanicno proglasena trecom u evropi) "Kult reprezentacije postoji!Repka igra u svim djelovima hrvatske (nadavno u omisu) i svim igracima se postavlja pitanje-Sta si uradio za hrvatsku?Dzaba Modricu 4 titule prvaka evrope kad ga kod kuce ceka"U redu to ,ali sta si napravio za hrvatsku"?Zato i jest kzjavio dabi dao sve trofeje sto je osvojio, i france football , za titulu s hrvatskom!
I više nego lako ne brini
Bolje da odustanemo i da nam pišu 3:0 ;)
Hajmo bit realni, bilo koja reprezentacija u kojoj 2-3 igraca znaju prosjecno igrat uzmu bodove nasima miševima. Sutra da igraju protiv Sarajeva ja nebi smio cenara na njih stavit iskreno. Armenci su nas nivo, treba bit covjek pa priznat.
ne znaci da ce vam biti lako bit ce vam prelako
Hahh kad nas sredila Finska svako ce... karna bili karna ostali... a onaj Duljevic nek se zaposli ko portir nije nogomet za njeg'
Pogledaš švabe, niko prije repke nije visio po Turskoj ili sličnim destinacijama, ljudi sa porodicama proveli vrijeme prije okupljanja. Oni kažu za to, profesionalnost. Pogledaš naše, sci već na odmoru bili prije okupljanja i onda dođeš na heftu da radiš opet, ne ide to jedno sa drugim...
Ne sekiraj se Mancini evo vam jedinstvene prilike da date 5-6 golova da dodatno sebi dignete samopouzdanje