Bojim se da nema pomaka u našoj igri, pogotovo u odbrani. Sve nam se isto dešava kao i prije par godina. Idemo kao napadački, a pozadi puše propuh, a mi se na to ne osvrćemo sve dok ne primimo par golova kao sad protiv Finaca. Sad ili nemamo boljih (isti su igrači u odbrani kao prije dvije godine), ili imamo ali im nije pružena šansa. U početku je Prosinečki uvodio kao nova imena, pa je onda stao i ovi što sad igraju su svetinja, i ništa se više ne mijenja.
Da recimo Hajroviću nema mjesta na spisku, ne mogu da shvatim, ali što više to pišemo i govorimo sve su manje šanse da će ikad zaigrati. Memiševic, Đumić, Prevljak, pa zaboravljeni Đurić, samo su neka od imena a ima ih još što zaslužuju priliku. Džeki su 33 godine, a ja još ne vidim da mu se sprema nasljednik.
@vrhovni miš Jeste samo što smo prije par godina i imali igru prema naprijed uz Džeku u najboljim godinama , pa Ibiševića , Lulića , da ne pričam o Misimoviću i Pjaniću , plus Mujdža kad napravi prodor po desnoj strani , pa smo onda nekako i mogli zakrpit odbranu , a sad jednostavno nema ko da zabije gola .
Prikaži sve komentare (70)